Foto: ⟩ Rīgas ostā ierodas prāmis ar teju 500 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pilsoņiem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vakar Rīgas ostā vēlu vakarā no Vācijas pilsētas Zasnicas ieradās "Tallink" prāmis, kurš atgādāja teju 500 Baltijas valstu iedzīvotājus.

Prāmis Rīgas ostā ieradās ap plkst. 23. Uz klāja atradās teju 500 Latvijas, Igaunijas un Lietuvas iedzīvotāji, no kuriem daudzi ceļošanas ierobežojumu dēļ iepriekš bija saskārušies ar problēmām nokļūt atpakaļ dzimtenē.

Kuģi ostā sagaidīja Ostas policijas, Valsts policijas, Valsts robežsardzes un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki - visi tērpušies speciālos aizsargtērpos.

Ostas teritorijā tika uzslietas daudzas oranžas teltis, kurās pasažieriem paredzētas mediķu apskates.

Kā klātesošajiem pastāstīja Rīgas brīvostas pārvaldes Ostas kontroles nodaļas vadītājs Juris Dalbiņš, kurš vada prāmja sagaidīšanas operāciju, vispirms no peldlīdzekļa nobrauks un pa kolonnām sastāsies visas automašīnas, bet tikai pēc tam tiks ļauts nokāpt pasažieriem. Plānots ieceļotājus pārmeklēt arī ar kinologiem, bet autovadītāju izelpā pārbaudīt alkohola koncentrāciju.

Daļu ārvalstnieku ieceļotāju sagaidīt atbraukuši vēstniecību organizēti autobusi. Palēnām pie ostas sāk pulcēties arī taksometri.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu