Šovakar tiešsaitē varēs skatīties grupas "BI-2" koncertu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas rokgrupa "Bi-2" un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris koncertē "Arēnā Rīga" 2013. gadā.
Krievijas rokgrupa "Bi-2" un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris koncertē "Arēnā Rīga" 2013. gadā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien plkst.18 pēc Rīgas laika rokgrupa "BI-2" uzstāsies interneta tiešraidē, aģentūru LETA informēja "IZO events" pārstāvji.

Grupas uzstāšanās video translācija būs pieejama, sekojot saitei " Koncertā skanēs dziesmas no grupas jaunā albuma "BI-2 & Simfoniskais orķestris", desmitajā albumā "Notikumu horizonts" iekļauto kompozīciju aranžējumi orķestrim un grupas vispazīstamākās dziesmas.

Kā īpašais viesis uzstāsies etnodžeza dziedātāja no Krievijas, televīzijas projekta "Golos" fināliste Tīna Kuzņecova. Mākslinieki kopā izpildīs vairākas dziesmas, tostarp leģendāro "Mans rokenrols".

Mūziķi paziņoja, ka neviens koncerts pasaulē nav iespējamo risku vērts, jo īpaši tad, ja grupu klausīties atnāk tūkstošiem klausītāju.

"Tādēļ mēs pārcēlām neskaitāmus tuvākos koncertus, bet pagaidām tiksimies tiešraidē šo piektdien! Tas būs īpašs koncerts, kaut kas pa vidu starp ugunīgo "NewBest" un "kvartirņiku". Starp dziesmām mēs runāsim tērzētavā un atbildēsim uz jūsu jautājumiem," norādīja mūziķi.

Grupas "BI-2" koncerts kopā ar Latvijas simfonisko orķestri Krievijas nopelniem bagātā mākslinieka, diriģenta Fēliksa Aranovska vadībā, kuram bija jānotiek 20. martā Arēnā Rīga, ir pārcelts uz 10. septembri. Visas iegādātās biļetes būs derīgas uz rudenī gaidāmo koncertu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu