Video ⟩ Kašers pārtop par indieti un izdomātā valodā pasūta restorānā maltīti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par īpaši asprātīgiem mirkļiem kanāla 360TV skatītājiem parūpējies multimākslinieks Kašers – viņš šova “8 naži un gardēdis” jaunākajā sērijā, kas TV ekrānos būs skatāma sestdienas vakarā, piedzīvos neparastas pārvērtības un pārtaps par indieti.

Vēl vairāk – jaunajā tēlā viņš dosies uz restorānu “Wok n Kurry”, kur saimnieko Latvijā dzīvojošais indietis Kamals Basins un saskaņā ar šova noteikumiem, īstenos slepenu misiju - vērtēs restorānā servēto maltīti, kā arī pārbaudīs, kā apkalpojošais personās reaģē pavisam neparastās situācijās. Jāatzīst, ka tās gan šajā sērijā netrūks, jo Kašers “spers laukā” īpaši radošas idejas – ēdienu pasūtīs izdomātā un sev vien saprotamā valodā, kuru viesmīle centīsies saprast ar “google” tulkotāja palīdzību, kvēpinās vīraku un pēc pikantās maltītes izlietos teju visas uz galda atrodamās salvetes.

“Viesmīle īstenībā visu izdarīja, ko lūdzu. Es visu laiku runāju savā valodā, bet, protams, ar žestiem var daudz ko parādīt – es norādu, ka gribu ūdeni, vai es gribu, lai man atnes vēl salvetes, viņa visu saprata. Un ja viņa arī ko nesaprata, tad ļoti, ļoti centās. Personāls bija ļoti atsaucīgs - cepuri nost meitenei, jo es tādu klientu būtu uzreiz iztriecis ārā,” “Wok n Kurry” viesmīļu darbu atzinīgi novērtē Kašers.

Taču, kā kolēģi vērtēs Kamala Basina restorānā pasniegto maltīti? Un kā restorānu īpašnieki šobrīd sadalījuši zvaigznes restorānu kaujās, uzzināsiet jau šo sestdien – kanāla 360TV šovā “8 naži un gardēdis”

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu