Pārdošanā nonākusi leģendārajā filmā "Krusttēvs" redzamā māja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: The Agency/toptenrealestatedeals

Tikai daži Beverlihilsas nami iemieso Holivudas zelta laimeta šarmu un gaisotni, un šis īpašums pavisam noteikti ir viens no tiem. Te ir viesojušies slaveni aktieri, prezidents ar kundzi, un šī ēka ir arī atspoguļota leģendārā Holivudas filmā. 

Pilij līdzīgais Beverlihilsas nams ir celts 1927. gadā pēc baņķiera Miltona Getsa pasūtījuma. Pēc ēkas uzcelšanas tā ātri vien piesaistīja Holivudas spīdekļu uzmanību.

Foto: The Agency/toptenrealestatedeals

Ēka izceļas ar tās H formas arhitektūru, kuru paspilgtina greznas kolonnas, milzīgi logi un balkoni. Tāpat Getsa nams izceļas ar plašām telpām, kas nedaudz liecina par uzņēmēja lielummāniju - vienas ģimenes privātmājā ir 18 guļamistabas, 25 vannasistabas, divstāvīga bibliotēka, kas klāta ar roku grebtu koka panelējumu, formāla dzīvojamā istaba ar apgleznotiem griestiem, spa, dārga parketa grīda visās telpās un spēļu zāle. Kopējā nama platība ir 14 285 kvadrātmetri. Īpašumu norobežo milzīgs žogs, kurā ir četri vārti ar apsardzi. 

Foto: The Agency/toptenrealestatedeals

1940. gados mājā ievācās amerikāņu lielākās laikrakstu ķēdes radītājs Viljams Rendolfs Hērsts ar aktrisi Marionu Deivisu. 1953. gadā Getsa namā dažas sava medusmēneša dienas aizvadīja Džons un Džekija Kenediji. Tāpat ēkā ir viesojušies virkne Holivudas zelta laikmeta zvaigžņu.

Foto: The Agency/toptenrealestatedeals

Līdz ar slaveniem bijušajiem iedzīvotājiem ēka ir veselas divas reizes nonākusi uz lielajiem ekrāniem - Getsa namā uzņemtas tādas filmas kā "Krusttēvs" un "Miesassargs". 

Foto: The Agency/toptenrealestatedeals

Greznais Dienvidkalifornijas nams jaunajam īpašniekam maksās 125 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu