Video ⟩ Slavenās BBC intervijas profesors un viņa ģimene atkārto 2017. gada interneta sensāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Kellijs ar ģimeni
Roberts Kellijs ar ģimeni Foto: SCANPIX

Lai apspriestu pašizolāciju Dienvidkorejā, TV ekrānos atkal parādījies amerikāņu profesors Roberts Kellijs ar ģimeni, kurš 2017. gadā gluži negaidīti kļuva par interneta sensāciju, kad "dzīvās" video intervijas laikā viņa kabinetā iesoļoja meita, dēls un vēlāk arī satrauktā mamma, ziņo portāls "Mashable".

Jaunajā BBC intervijā Roberts ar savu sievu Kimu Jangu un diviem bērniem stāstīja par dzīvi Dienvidkorejā, par to, kā pašizolācija ietekmējusi viņu ikdienu.

Džuna Kima stāstīja par izaicinājumiem, ar ko sanāk saskarties pašizolācijas periodā. Viņa pastāstīja, ka tomēr atrod iespēju laiku pa laikam iziet no mājas, lai bērni varētu aplūkot kādu puķi, kā arī izbļaustīties. 

Cilvēki ir priecīgi redzēt nu jau izaugušos profesora bērnus, kuri paklausīgi sēdēja vecākiem klēpī līdz brīdim, kad viņiem palika garlaicīgi. 

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka Dienvidkorejas Pusanas Nacionālās universitātes politikas zinātnes profesors Roberts Kellijs BBC tiešraidē sniedza savu komentāru par jaunākiem notikumiem Dienvidkorejā, taču tās laikā istabā ienākuši arī viņa enerģiskie bērni, šo video padarot par īstu interneta sensāciju. 

Kellijs stāstīja, ka viņa meita intervijas dienā bijusi īpaši pacilātā noskaņojumā, jo bērnudārzā todien bija notikušas viņas dzimšanas dienas svinības. 

Kellija sieva Džuna Kima norādīja, ka pēc tam par šo atgadījumu smējušies, tomēr viņi bija nobažījušies, ka BBC vairs nekad nejautās profesora viedokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu