Kā pašizolāciju uztver katras Zodiaka zīmes pārstāvis?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katrs tiek galā ar pašizolēšanos savā veidā - kamēr dažu Zodiaka zīmju pārstāvji ir sajūsmā par iespēju neiziet no mājas un visu darba dienu pavadīt zem segas, kamēr citi burtiski zaudē prātu! Kā ar šo laiku sadzīvosi tu? Uzzini joku horoskopā!

Auns, iespējams, ir viens no mierīgākajiem čomiem rajonā. Prot iepirkties internetā, ārā bez vajadzības nevazājas, seko mediķu norādēm un dzīvo laimīgu dzīvi, jo saprot, ka nav jēgas riskēt ar saslimšanu, bet par citiem ir nospļauties.

Vērsis kā jau vērsis - mazliet sasitis galvu pret sienu, tāpēc domā, ka ar viņu jau nekad nekas nenotiks, bet tāpat - katru reizi, kad atgriežas savos 20 kvadrātmetros, noberž rokas tā, ka pat ķirurgam kaut kur pasaulē sāk skaust. Vērša zīmes pārstāvju paranoja neļauj zaudēt možumu, tomēr vēlme pēc svaiga gaisa vienmēr uzvar.

Dvīņi no dabas ir ekstraverti, kā dēļ viņi nespēj un negrib nosēdēt mājās. Viņi ies ārā, viņi turpinās dzīvot savu dzīvi tā, it kā pasaulē nekas nebūtu mainījies. Dvīņi diemžēl apzinās situācijas nopietnību tikai tad, kad tas skar pašu vai kādu tuvu ģimenes locekli.

Vēzis rāda priekšzīmi visiem. Būdams izteikts introverts, šim cilvēkam ir mūža pieredze pašizolācijā. Seriālu un filmu kaudze, kas jānoskatās, zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir iekrāta jau kopš 2005. gada. Ar ēdienu problēmu nav, jo visi plaukti ir pilni ar produktiem, kas ātri nebojājas.

Lauva ir ļoti baudkāra būtne, jo par visu vairāk šajā pasaulē mīl tieši tuvību ar citiem cilvēkiem. Klīst baumas, ka katrs cilvēks, kurš dzimis Lauvas zīmē, iepriekšējā dzīvē bija francūzis, jo nevar noturēties, satiekot kādu, sniegt bučas uz abiem vaigiem! Tāpēc šis cilvēks potenciāli ir labākais mērķis šim vīrusam. Tiesa ,Lauvas zīmes pārstāvji nav muļķi un apzinās savas vājības, tāpēc jau ir paspējuši iepirkt pāris sejas maskas, vienreizlietojamos cimdus, kurus dažreiz lieto vairāk kā vienu reizi, un dezinfekcijas līdzekli rokām.

Jaunava, iespējams, ir visnaivākā zīme no Zodiaka zīmēm pandēmijas laikā. Šai zīmei optimisms nekad nebeigsies. Viņi katru rītu mostas ar cerību, ka nākamā diena nesīs labas ziņas, ka jau ir izgudrota vakcīna, ka tā būs bez maksas, ka tā būs pieejama visiem un uzreiz un tā tālāk - šīs domas nebeidz šaudīties pa galvu dienu no dienas. Tieši šī iemesla dēļ arī katra diena viņiem mazliet sanāk vilties. Vismaz pagaidām.

Svari vienmēr tiecas savā dzīvē ieturēt līdzsvaru, jo kāpēc gan viņus tad sauktu par svariem? Šīs zīmes pārstāvji mēģina uzturēt pēc iespējas "normālāku" ikdienas dzīvi, ievērojot visus noteikumus. Katru dienu sazvanās ar draugiem. Seko līdzi ziņām. Paskatās ārā pa logu. Saskaita mašīnas. Novēro kaimiņieni Ilzi, kura dodas pastaigā ar savu suni.

Skorpions ir viens dzēlīgs tipiņš. Šīs zīmes pārstāvjiem riebjas negatīvas ziņas un viņi liek par to zināt visiem. Zem šī zvaigznāja dzimušais nekautrējas atstāt savas domas kādā komentārā, norādot to, ka viss šis ir izgudrots ar mērķi nogalināt pēc iespējas vairāk cilvēku. Skorpions ir konspirāciju cilvēks. Viņš tās skatās dienu un nakti un tic visām versijām, pat tad, ja tās ir pretrunā viena ar otru.

Strēlnieks pandēmijas laikā mēģina būt varonis, lai gan iepriekš savā dzīvē ir "grēkojis" ar roku mazgāšanu. Šo laiku Strēlnieks izmanto, lai palīdzētu citiem - aizvestu pārtiku tiem, kuriem tā ir nepieciešama, izvestu suni ārā tiem, kuri to paši nevar izdarīt, un ziedo naudu tiem, kuriem tā ir vajadzīga vairāk nekā viņam.

Mežāzis ir tīrākais paranoiķis. Vēl pirms sākās pandēmija, viņa dzīves vietā jau bija iekrāti 30 tualetes papīra ruļļi un četri kilogrami griķu, rīsu, makaronu un kartupeļu. Viņa virtuvē ir atrodami tik daudz konservu, ka ar tiem varētu uzbūvēt veselu cietoksni. Kāpēc? Tāpēc, ka Mežāzim paranoja ir kā dzīvesveids, jo bez stresa šīs Zodika zīmes pārstāvis jūtas gandrīz vai apslimis.

Ūdensvīri pandēmijas laikā jūtas kā zivis ūdenī. Viņi ir kaut kas pa vidu ekstravertiem un introvertiem - it kā cilvēki patīk, bet jūtas tīri labi arī tad, kad viņus nesatiek. Ūdensvīri pandēmijas laikā labprāt daudz lasa un domā par nākotni, kurā koronavīruss ir tikai kārtējā lappuse vēstures grāmatā.

Zivis pandēmijas laikā izceļas ar pārdrošību. Šie cilvēki sevi neierobežo, bet arī neriskē, jo apzinās, kas var notikt. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir kā radīti tam, lai visu varētu darīt no droša attāluma, bet vajadzības gadījumā bez lieka uztraukuma varētu arī doties un darīt visu uz vietas, ja vien pa rokai ir dezinfekcijas līdzeklis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu