Meivezera pārdzīvojumi turpinās - boksera meita nonākusi apcietinājumā par bruņotu uzbrukumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AFP / Scanpix

Slavenā boksera Floida Meivezera meita Iajanna nonākusi apcietinājumā par bruņotu uzbrukumu citai sievietei, vēsta "Fox Sports".

Tiek ziņots, ka Meivezera 19 gadus vecā meita nonākusi konfliktsituācijā ar repera NBA Young Boy bērna māti Lepatru Džeikobu. Iajanna Meivezera ir apgalvojusi, ka viņa ir repera līgava un uzstājusi, lai Džeikoba pazūd no mūziķa dzīves.

Policija ziņo, ka pēc šīs vārdu apmaiņas situācija kļuvusi nekontrolējama un Iajanna ieskrējusi virtuvē un paņēmusi divus nažus un uzbrukusi Džeikobai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iyanna Mayweather (@moneyyaya) on

Tiek ziņots, ka Džeikoba šobrīd ir slimnīcā un viņai jau ir veikta operācija un sieviete ir uzsākusi atlabšanu no gūtajiem savainojumiem, kas nav klasificēti kā dzīvībai bīstami.

Pati Meivezera atvase likumsargiem atklājusi, ka vispirms Džeikoba viņu aiz matiem izvilkusi ārā no mājas. Aijanna apgalvo, ka šāda Džeikobas rīcība arī novedusi pie tālākajiem notikumiem.

Šis ir jau kārtējais nepatīkamais notikums, kas pēdējā mēneša laikā piemeklējis Floidu Meivezeru dzīvē. 17. martā mira boksera ilggadējais treneris un onkulis Rodžers Meivezers, bet marta sākumā aizsaulē devās Meivezera bijusī draudzene un trīs bērnu māte Džosija Herisa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu