Deivids un Viktorija Bekhemi iegādājas miljoniem vērtu dzīvokli slavenajā Maiami debesskrāpī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Slavenais britu pāris pandēmijas krīzi tikpat kā neizjūt – to pierāda Bekhemu pēdējais pirkums – penthauss pērn uzceltajā Zahas Hadidas projektētajā debesskrāpī Maiami ar nosaukumu “One Thousand Museum”.

Viktorijas un Deivida Bekhemu jaunais dzīvoklis aizņem veselu stāvu elegantajā namā. Dzīvokļa sākotnējā cena esot bijusi 20 miljoni ASV dolāru, taču vietējie mediji vēsta, ka  par 960 kvadrātmetrus plašo mājokli samaksāti 24 miljoni ASV dolāru, atklāj arhitektūras portāls “Architectural Digest”.

Kopš britu futbola leģenda Deivids Bekhems kļuvis par ASV augstākās futbola līgas (MSL) komandas Maiami "Inter" īpašnieku, futbolists ārkārtīgi daudz laika pavada saulainajā ASV pilsētā. “One Thousand Museum” ir ārkārtīgi īpaša būve šajā pilsētā, un mēs esam pagodināti kļūt par šīs pilsētas iedzīvotājiem,” tā nekustamo īpašumu portālam “Mansion Global” teicis Bekhema preses pārstāvis.

Penthausā ir piecas guļamistabas, sešas vannasistabas, bet pa logiem paveras gleznains skats uz pilsētu. Ēkā visi dzīvokļi ir iekārtoti futūristiskā stila ietvaros, aprīkoti ar vācu dizainera Uli  Pecolda izstrādātiem gaismekļiem, kā arī skaņas un video apsardzes sistēmām. Savukārt virtuves iekārtas ir veidojuši itāļu dizaineri pēc īpaša pasūtījuma, bet virtuves virsmas izgatavotas no kvarca. Visiem dzīvokļiem ir augstie griesti.

Foto: Zaha Hadid Architects

Īpaši unikāls elements, kas būs iekļauts tieši Bekhemu mājoklī, ir ieliektā fasādes forma, kas radīta tikai pēdējiem diviem ēkas stāviem. Savdabīgā stāva plānojuma dēļ penthausa dzīvojamā istaba un guļamistabas ir veidotas neregulārā formā, kas piešķirs papildu odziņu šo telpu interjeram. Tāpat abiem pēdējiem 62 stāvus augstā debesskrāpja stāviem ir ierīkotas īpaši lielas terases, kur pāris varēs iekārtot āra ēdamistabu. Tāpat augšstāvam ir pieejams helikoptera nosēšanās laukums.

Visiem debesskrāpja iedzīvotājiem ir pieejams kopīgs peldbaseins, fitnesa centrs un spa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu