"Bolt Food" iespējams iegādāties "Rimi" pārtikas un sadzīves preces (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pārtika. Ilustratīvs attēls
Pārtika. Ilustratīvs attēls Foto: Zane Bitere/LETA

Ēdienu piegādātājs "Bolt Food" nodrošinās iespēju iegādāties mazumtirgotāja "Rimi Latvia" pārtiku un sadzīves preces ar bezkontakta piegādi, aģentūru LETA informēja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala.

Pēc viņas sacītā, sākot sadarbību ar "Bolt Food", "Rimi Latvia" paplašina pārtikas un sadzīves preču saņemšanas iespējas un sniedz iespēju ātri, droši un ērti saņemt ikdienas preces.

Ikala skaidroja, ka "Bolt Food" lietotnē "Rimi Latvia" piedāvā iegādāties ikdienai nepieciešamākas sadzīves un pārtikas preces, tostarp pamatpreces ēdiena gatavošanai mājās, kā arī jau gatavos produktus. Patlaban "Bolt Food" veiktie pasūtījumi piegādei uz mājām komplektēti "Rimi Alfa" veikalā. Atbilstoši pieprasījumam, tuvākajā laikā "Rimi" veikalu tīkls sadarbībai ar "Bolt Food" tiks paplašināts.

Kā skaidroja Ikala, vienā pirkuma reizē "Bolt Food" var iegādāties līdz 40 preču vienībām no "Rimi Alfa" veikala un minimālā pasūtījuma summa ir 10 eiro. Papildu pirkuma summai ir jāapmaksā piegādes izmaksas, kas ir atkarīgas no attāluma starp veikalu un piegādes adresi. Pasūtījumu ir iespēja veikt katru dienu no plkst.12 līdz plkst.20. Pasūtījuma izpildes laiks ir aptuveni viena stunda, ja piegādes vieta atrodas "Rimi Alfa" tuvumā.

Vienlaikus viņa norādīja, ka lielākiem pirkumiem pircēji aicināti izmantot "Rimi" e-veikalu. Ņemot vērā šī brīža e-veikala augsto pieprasījumu, pircēji aicināti plānot savus pirkumus vairākas dienas iepriekš. "Rimi" e-veikalā veiktos pasūtījumus iespējams saņemt trīs veidos - pasūtīt piegādi uz mājam, saņemt pirkumus "Rimi Drive" vai "Pērc un saņem punktos" tirdzniecības centros "Ozols" un tirdzniecības centrā "Spice".

Palielinot e-veikala kapacitāti un ātrāku veikto pirkumu saņemšanu, tiešsaistē pasūtītos pirkumus "Rimi Ozols" un "Rimi Spice" ir iespējams saņemt visu diennakti, tostarp arī nakts stundās.

LETA jau ziņoja, ka "Rimi Latvia" 2018.gadā strādāja ar 893,692 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 10,9% un bija 45,305 miljoni eiro.

Kompānija "Rimi Latvia" reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu