Pāris no Pērnavas paliek bez darba, bet loterijā laimē 650 000 eiro (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Loterija. Ilustratīvs attēls.
Loterija. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

27. marta izlozē kāds laimīgs Igaunijas iedzīvotājs laimēja 659 116, 20 eiro lielu laimestu. Vinnests veiksminiekam tik izsniegts attālināti, vēsta portāls "Postimees".

Laimīgā loze tika kādai Pērnavas apriņķa iedzīvotājai un viņas vīram. Pēc viņas teiktā, šī ir pirmā reize, kad viņa ar vīru ir ko laimējuši, jo, kaut arī viņa iegādājās biļeti, tieši vīrs izdomājis laimīgos ciparus.

Ar vieniem un tiem pašiem skaitļiem pāris spēlēja četras nedēļas pēc kārtas, līdz viņiem laimējās.

Pērnavas apriņķa iedzīvotāji pēdējos gadus piedalījās loterijās katru nedēļu ar cerību, ka kādu dienu viņiem paveiksies.

Uzvarētāja arī pastāstīja, ka ārkārtas stāvokļa dēļ viņa ir palikusi bez darba, tāpat arī viņas vīrs esot bezdarbnieks, tāpēc uzvara viņiem nākusi tieši laikā. Kad viņa uzzināja labās ziņas, viņa nekavējoties tās paziņoja arī saviem jau pieaugušajiem bērniem.

Pārim neesot konkrētu plānu, kā viņi tērēs laimestu. Varbūt viņi remontēs mājokli, un, protams, uzvarētāji vēloties ar visu ģimeni doties kādā tālākā ceļojumā, kad tas atkal būs iespējams. Tā kā ģimenē esot mazbērni, naudu būšot kur likt.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu