Tiešsaistē būs vērojama vairāk nekā 100 zvaigžņu vienota uzstāšanās no mājām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vairāk nekā 100 pasaules zvaigznes naktī uz svētdienu, 19. aprīli, vienosies koncertā "Viena pasaule: kopā no mājām" ("One World: Together At Home").

Šovā vairāk nekā 100 mākslinieki sniegs uzstāšanos no savām mājām. Prominentāko mūziķu vidū būs grupa "The Rolling Stones", Billija Ailiša un Lady Gaga, kura palīdzēja organizēt vērienīgo koncertu.

Astoņu stundu garo pasākumu, ko rīko kustība "Global Citizen" un Pasaules Veselības organizācija (PVO) pārraidīs interneta tiešraidēs un televīzijā.

"Mēs tagad varbūt esam šķirti, bet nekad nav bijis tik svarīgi būt vienotiem," sacīts "Global Citizen" paziņojumā.

Pasākumā arī tiks atklāti ārstu un medmāsu pieredzes stāsti, cīnoties ar koronavīrusa pandēmiju. No koncerta iegūtie līdzekļi tiks ziedot PVO Covid-19 fondam. Taču Lady Gaga uzsvēra, ka šovs nav paredzēts kā televīzijas līdzekļu vākšanas akcija un ka uzsvars tiks likts uz izklaidi un vēstījumam par vienotību.

Šovu vadīs ASV komiķi Stīvens Kolbērs, Džimmijs Falons un Džimmijs Kimmels. Tajā uzstāsies arī Teilore Svifta, Dženifera Lopesa, Kriss Mārtins, Farels Vilijams, Rita Ora, Sems Smits, Eltons Džons, Pols Makkartnijs un daudzi citi.

Šovs sāksies sestdien, 18. aprīlī, plkst. 21 (pēc Latvijas laika), koncerta galvenā sāksies plkst. 3.

Visu pasākumu tiešraidē pārraidīs platformās "Amazon Prime Video", "Facebook", "Instagram", "TuneIn", "Twitch", "Twitter" un "YouTube"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu