Pensilvānijā vairāk nekā 40 darbinieku 28 dienas dzīvoja rūpnīcā, lai izgatavotu aizsarglīdzekļus Covid-19 pirmajām frontes līnijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pensilvānijas ražotnes strādnieki pirmo reizi teju mēneša laikā devās mājās. Viņi strādājuši teju bez atpūtas, lai izgatavotu materiālus, kas nepieciešami medicīniskajam aprīkojumam, vēsta raidsabiedrība CNN.

Vairāk nekā 40 darbinieki brīvprātīgi pieteicās, lai teju bez apstājas izgatavotu polipropilēnu, kas ir izejviela, kas nepieciešama N95 sejas masku, medicīnisko halātu un citu aizsarglīdzekļu izgatavošanai.

Rūpnīca katru gadu ražo 771 miljonus kilogramus polipropilēna, liecina uzņēmuma vietne.

Ekipāžas strādāja 12 stundu maiņās, atrodoties prom no savām ģimenēm un draugiem, bet neregulāros braucienos apmeklēja tuviniekus.

Uzņēmums viņiem palielināja algas un nodrošināja gultas vietas, virtuves, pārtikas preces, piekļuvi internetam un "iPad" planšetes.

Strādnieki Teksasā un Rietumvirdžīnijā strādāja arī tiešajā rotācijā.

"Mēs esam patiesi pagodināti, ka spējām atbalstīt cilvēkus, kurus mēs kaut kādā veidā nekad nesatiksim," sacīja maiņu vecākais Džo Boiss. "Mēs pateicamies visiem cilvēkiem, kas strādā pirmajās frontes līnijās cīņā ar Covid-19, un tas padara mūsu darbu viegli paveicamu."

Darbinieki šķita priecīgi satraukti, dodoties mājās. Darbavieta viņiem arī piešķīra nedēļu ilgu atvaļinājumu.

Boiss norādīja, ka pasaule tiešām ir mainījusies, kamēr viņi nepārtraukti strādāja. "Teikšu, ka mēs gandrīz vai esam bijuši veiksminieki pēdējās 28 dienas, jo man nav bijusi vajadzība ievērot divu metru distanci vai valkāt sejas masku."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu