Latvijā pazīstamā transpersona Stefa atklāj intīmu informāciju par savu veselību (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Līdzās Latvijas pirmā "drag queen" Amuna Davis dzīvei, STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" skatītāji iepazīst arī viņa draugus – Jāni un transpersonu Stefu, kura nākusi klajā ar ļoti intīmu paziņojumu. 

Pirms neilga laika Stefa, kura ir transpersona un ir nopietni pievērsusies tam, lai kļūtu par sievieti, saviem sociālo tīklu sekotājiem lietotnē "Instagram" atklāja kādu ilgi glabātu noslēpumu. Viņa sirgst ar alopēciju – autoimūno saslimšanu, kuras rezultātā ir zaudējusi matus.

Stefa ilgi to slēpusi no citiem – pirmie, kas par to uzzināja, protams, bija viņas tuvākie draugi – Dāvis un Jānis, taču pagāja krietns laiks, līdz viņa bija gatava par to runāt arī publiski.

Nu viņa internetā ievietojusi drosmīgu bildi ar sevi bez matiem un arī realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem pirmo reizi pastāstījusi par savu saslimšanu.

"Jā, man ir pliks pauris. Es par to kaunējos, jo man tā bija liela emocionāla trauma. Man bija ļoti skaisti mati un viņi vienkārši pēkšņi sāka izkrist. Es jutos briesmīgi par to un ļoti ilgi nevarēju pieņemt. Es sevi tādu nevarēju iemīlēt," par savu saslimšanu stāsta Stefa, piebilstot, ka šādu slimību viņa nenovēl nevienam.

Video: Latvijas populārā transperfona Stefa atklāj ļoti intīmu detaļu par savu veselību

Tiesa, Stefa arī pauž prieku par atbalstu no saviem draugiem un sekotājiem internetā, jo pēc ziņas publiskošanas, saņēmusi vairākus simtus vēstuļu ar iedvesmojošiem vārdiem un laba vēlējumiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It feels amazing to be finally free ?

A post shared by STEF (@itsstefkonter) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu