"Mediķi var palīdzēt tikai, ja sāpošais zobs traucē elpot." Vīrietis mājas apstākļos kļūst par zobārstu pats sev (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kāds Anglijas iedzīvotājs vārdā Bilijs Teilors karantīnas apstākļos nespēja tikt pie zobārsta pakalpojumiem, līdz ar to vīrietis visai burtiski problēmas ar sāpošo zobu risināšanu ņēma savās rokās, vēsta "Daily Mail".

Vīrietis atklājis, ka viņam nācies karantīnas apstākļos pašam sev nācies izraut zobu, jo no medicīnas iestādēm esot saņēmis atteikumus: "Piezvanīju savam zobārstam, bet saņēmu atbildi, ka klīnika ir slēgta. Man piedāvāja stāties ārkārtas rindā, bet nebiju pārliecināts, cik ilgu laiku tas aizņems."

"Pēc tam nolēmu zvanīt ātrajai palīdzībai. Tur saņēmu sekojošu atbildi: Mediķi var palīdzēt tikai, ja sāpošais zobs traucē elpot," turpināja vīrietis.

Kad zobu sāpes kļuva neizturamas un palīdzību no medicīnas iestādēm vīrietim, spriežot pēc visa, nebija lemts saņemt, Teilors nonāca pie secinājuma, ka problēmu jārisina paša spēkiem. Vīrietis pie vaiga turēja ledu tik ilgi, kamēr tas kļuva nejūtīgs un tad ar dēla palīdzību izrāva sāpošo zobu.

Tiesa, nepatīkamais process esot aizņēmis ievērojami vairāk laika nekā vīrietis bija plānojis, jo kopumā Teilora cīņa ar sāpošo zobu ilgusi aptuveni pusotru stundu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu