Toms Henkss uzrakstījis sirsnīgu vēstuli mazam puisēnam, kuru sauc Korona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Toms Henkss
Toms Henkss Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris, kurš arī bija inficējies ar Covid-19, ir atbildējis kādam puisēnam, kurš sūdzējies par to, ka skolā tiek aizskarts viņa neparastā vārda dēļ, vēsta BBC.

Astoņus gadus vecais puisēns Korona De Vraiss uzsāka komunicēt ar slaveno aktieri laikā, kad Henkss un viņa sieva Rita Vilsone nāca klajā ar paziņojumu par inficēšanos ar Covid-19.

Puisēns slavenajam pārim rakstījis: "Dzirdēju ziņas, ka Jūs un Jūsu sieva esat "noķēruši" koronavīrusu. Vai ar jums viss kārtībā?"

"Man patīk mans vārds, bet skolā mani visi sauc par "koronavīrusu". Kļūstu ļoti noskumis un dusmīgs, kad citi mani tā sauc," rakstījis puisēns.

De Vraisa vēstule sasniedza dzirdošas ausis un Henks ir atbildējis jaunajam zēnam.

"Dārgais Draugs, Korona! Tava vēstule man un manai sievai lika justies lieliski. Paldies, ka esi tik labs draugs. Tas ir tas, ko draugi dara - viņi tev palīdz, kad jūties slikti. Tu esi vienīgais cilvēks ar vārdu Korona, kuru jebkad esmu zinājis. Tas ir kā kronis."

Tāpat aktieris zēnam nosūtījis arī īpašu rakstāmmašīnu: "Es to paņēmu sev līdzi uz Zelta krastu, bet tagad to nosūtu tev. Paprasi kādam pieaugušajam, kā tā darbojas un, izmantojot to, uzraksti man atbildi."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu