"Filmēšanas grupai tika atļauts teju viss." Ļoti iespējama ir dokumentālā filma arī par Braienta pēdējo sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Dokumentālo filmu sērijai par Maikla Džordana pēdējo sezonu "Bulls" rindās ir izdevies gūt lielus panākumus. Iespējams, ka līdzīga veida projekts tiks īstenots arī par traģiski bojā gājušo Kobi Braientu, vēsta ESPN.

Kā vēsta portāls, filmēšanas brigāde Braienta pēdējā sezonā 2015. gadā leģendārajam basketbolistam sekojusi teju visur. Personām, kuras rūpējās par Braienta pēdējās sezonas iemūžināšanu, esot bijusi teju neierobežota pieeja. Filmēšanas grupa bieži vien bijusi klāt pat Braienta mājās.

"Viņiem bija vēl neredzēta un ievērojama plašāka pieeja Kobem kā jebkuriem citiem medijiem," skaidroja Džons Bleks, kurš bija "Lakers" sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs 27 gadus. "Mēs viņiem atļāvām darīt visu, kas ir līgas noteikumu ietvaros. Dažreiz vadoties pēc "piemiedz ar aci un paskaties uz otru pusi" principa, mēs viņiem atļāvām vēl vairāk."

Tiek ziņots, ka potenciāla dokumentālā filma par Braienta pēdējo sezonu bijusi montēšanas stadijā jau kādu laiku. Tāpat ESPN rīcībā nonākusi informācija, ka Braients pirmo izveidoto materiālu bija redzējis un sniedzis novērtējumu. Bija paredzēts, ka nākotnē klajā nāktu dokumentālā filma par Braienta "pēdējo deju". Visticamāk, šāds plāns nav mainījies.

Džordana dokumentālā filma spēlētāja "azotē" slēpās 23 gadus. Basketbola faniem tikai atliek spekulēt, kad dienas gaismu ieraudzīs nofilmētais materiāls par leģendārā Braienta pēdējo sezonu NBA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu