Ļera Kudrjavceva pastāsta, kā zaudējusi trešo bērniņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV raidījumu vadītāja Ļera Kudrjavceva nesen atklāja, ka pēc savas meitas Marijas dzimšanas palika stāvoklī un zaudēja bērniņu. Nu viņa intervijā "NTV" dalījās detaļās par skumjo notikumu. 

"Kad jūs patiešām kaut ko ļoti gribat, pilnīgi tā, ka ļoti, tas nenotiks. Bet, kad es dzemdēju Mašu, kad galva bija brīva - laime, bērns, es ne par ko nedomāju, un - opā! Gribēji? Lūk, ņem!" viņa komentēja savu negaidīto palikšanu stāvoklī uzreiz pēc meitas Marijas laišanas pasaulē. 

Traģēdija slavenības dzīvē notika tad, kad viņas jaunākajai meitai apritēja četri mēneši. Par notikušo viņa intervijā runāja ar kamolu kaklā, atklājot, ka līdz pēdējam brīdim cerējusi, ka mazuli tomēr izdosies saglabāt.  

"Man sākās asiņošana. Ir skaidrs, ka psiholoģiski un fiziski tas vienmēr ir sāpīgi. Protams, ka jūs cerat, ka viss būs kārtībā," atceras zvaigzne. 

Kudrjavceva intervijā apstiprināja, ka varētu adoptēt atvasi no bērnu nama, jo uzskata, ka viņas mīlestība "pietiks visiem". 

Kā zināms, TV dīva kopš 2013. gada ir precējusies ar hokejistu Igoru Makarovu. Bez meitas Marijas viņai ir arī pieaudzis dēls Žans, kurš pats jau ir tēvs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu