Lelde Dreimane komentē pašizolācijas neievērošanas un ballīšu rīkošanas skandālu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane
Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane Foto: Ieva Lūka/LETA

Portālam Apollo.lv Dailes teātra aktrises un seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznes Leldes Dreimanes kaimiņiene bija ziņojusi, ka viņa pēc atgriešanās no Taizemes neesot ievērojusi karantīnu un pat, iespējams, rīkojot ballītes. Aktrise pēc notikušā komentēja incidentu sociālajos tīklos.

"Garš ceļš ir noiets. Šī ir mana 14. diena pašizolācijā, tātad noslēdzošā. Jau atrodoties Taizemē veicu Covid-19 testu, kas bija negatīvs! Lai apstiprinātu to, ka neesam bijuši kontaktā/vienā telpā ar kādu no Covid-19 inficētajiem, sazvanījām "Lufthansa" aviokompāniju, kur noskaidrojām, ka mūsu reisos nav bijis neviens Covid-19 inficētais. Jūtos izcili, sirds mierīga," viņa rakstīja.

"Kas attiecas uz pēdējo dienu masu psihozi - stāsta interpretācija, lai paliek katra paša iztēlē. Kā teica mana laba draudzene: "Ar vijoli pret pistoli”. Izturēsimies ar mīlestību viens pret otru, jo īpaši šajā laikā!" tā Dreimane.

Jau ziņots, ka Dreimane Taizemē bija ieradusies, lai svinētu krusttēva kāzas, taču Covid-19 dēļ tās tika pārceltas.

Latvijā ārkārtējā situācija pašreiz ir pagarināta līdz 12. maijam. 

Patlaban ir aizliegti jebkādi privāti pasākumi, ja tajos piedalās tie, kas nedzīvo kopā. Tas nozīmē, ka aizliegtas svinības vai ciemošanās pie radiem, draugiem, vecvecākiem, pasēdēšana dārzā ar kaimiņiem, svešu bērnu pieskatīšana vai jebkādi citi privāti satikšanās pasākumi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu