Astrologi brīdina - šonakt būs vērojams "Neprāta pilnmēness" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi jau gadu simtiem apgalvo, ka liela daļa mūsu dzīves veiksmju un neveiksmju ir atkarīgas no debesu spīdekļu izkārtojuma. Īpaši spēcīgs šajā ainā esot Mēness, kas, pēc astrologu domām, maija sākumā daudziem var nest ļoti negatīvas sekas, vēsta portāls "Eaomedia".

"Neprāta mēnesi" varēs novērot 7. maija naktī. Astrologi to ir iesaukuši par "Neprāta mēnesi", jo dienās, kas to "apskauj", visi notikumi virzoties neticami ātri un par noteicošo lietu dzinējspēku kļūstot zemapziņa.

Kas ir sagaidāms?

Ne velti Skorpionu uzskata par noslēpumaināko un pat cietsirdīgāko no Zodiaka zīmēm. Zvaigžņu tulki stāsta, ka šajā laikā cilvēkos īpaši aktivizējas viņu personības tumšākās puses - nepiedoti aizvainojumi, apspiestās emocijas un vēlmes, kā arī rūpīgi slēptās bailes. Šīs "Pandoras lādes" atvēršana var daudzus provocēt uz nepārdomātām un pat destruktīvām rīcībām.

Tiesa, katrai situācijai ir divas puses. Daudzi, saskaroties ar saviem iekšējiem "dēmoniem", spēs tos izanalizēt un izdarīt vērtīgus secinājumus.

Kā rīkoties?

Astrologi galvo, ka šajā laikā svarīgākais ir koncentrēties uz sevi - veltīt laiku meditācijai un iekšējai "inventarizācijai". Atbrīvošanās no iekšējām barjerām var kļūt par tālāko panākumu atslēgu.

Astrologi brīdina, ka šī galīgi nav diena, kurā būtu vēlams tērēt lielas naudas summas.

Ko noteikti nedrīkst darīt šajā laikā?

Šis ir laiks, kad tiks pārbaudīta daudzu cilvēku izturības robeža. Ja ir iesākti kādi darbi, tie noteikti jāpabeidz.

Šajās dienās noteikti nevajadzētu sākt konfliktsituācijas vai sākt "skaidrot attiecības" - jomas profesionāļi aicina atcerēties, ka "Neprāta pilnmēness" ietekmē pilnīgi visus un šādi ir iespējams uz ilgu laiku sabojāt attiecības. Šis noteikti nav laiks svarīgu lēmumu pieņemšanai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu