Narkobarona "El Čapo" dēli draud koronavīrusa noteikumu pārkāpējiem ar vardarbību un spīdzināšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters

"El Čapo" jeb īstajā vārdā Hoakina Gusmana Loera dēli, kas pēc tēva apcietināšanas pārņēma kontroli pār noziedzīgo grupējumu un pilsētu, nu pārbauda, kā tās iedzīvotāji ievēro koronavīrusa dēļ noteiktos ierobežojumus, draudot pārkāpējiem ar spīdzināšanu. 

Kopš aresta un ieslodzījuma pagājušajā gadā Meksikas narkobarons ir nodevis kontroli pār Sinaloa karteli saviem dēliem Ivanam Arčivaldo un Jēzum Alfredo, kas pazīstami kā "Los Čapitos". 

Nu daži "Los Čapitos" padotie ir iemūžināti klejojot pa Kuliakānas ielām - Sinaloa štata galvaspilsētu -, un brīdinot iedzīvotājus palikt mājās Covid-19 pandēmijas laikā.

Ar kadriem gan paši "Los Čapitos", gan citi cilvēki dalījušies sociālajā tīklā "Tik Tok", taču nu tie ir izdzēsti. 

Pa skaļruņiem viņi ziņoja: "Šovakar pēc pulksten 22:00 visiem koronavīrusa dēļ ir jāatrodas savās mājās - pretējā gadījumā viņi tiks sodīti. Tās ir pavēles no augšas."

Videoklips beidzas ar brīdinājumu: "Šī nav spēle, mēs nejokojam."

Citos uzņemtajos video Los Čapitos padotie ziņo, ka ierobežojumu pārkāpēji tiks spīdzināti divas dienas un tiem liks maksāt sodu.

Savukārt vēl citās fotogrāfijās iemūžināts, kā cilvēks tiek piekauts ar koka dēli, kuram uzskrūvēts uzraksts "Covid-19". 

Sinaloa Sabiedriskās drošības sekretariāts iepriekš ir aicinājis sabiedrību palikt mājās, taču pavēle nav obligāta. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu