Kiviču pāris atklāj, vai ir nomaksājis visus nodokļus (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā
Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā Foto: TVNET

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs līdz šim ir visai skaļi paudis skarbo viedokli par ārkārtas situāciju. Nu mūziķa sieva Liene sociālajos tīklos aizstāvējās pret kādu vīrieti, kurš vaicāja, vai pats Kiviču pāris maksā visus nodokļus.

Mūziķis bija ievietojis ierakstu, kurā pauda uzskatu, ka ārkārtas situācija slikti ietekmē daudzbērnu ģimenes. Uz ierakstu atbildēja kāds vīrietis: 

"Andri, pasaki pavisam godīgi, cik tu, kā mūziķis no saviem ienākumiem esi godīgi nomaksājis nodokļos, lai valstij būtu par ko palīdzēt trīs bērnu ģimenēm un lai sevi nesauktu par muhļītāju? Es, piemēram, no savas algas pēdējos 15 gadus godīgi esmu nomaksājis visus nodokļus! Tu?"

Uz šo atbildi vietnē "Twitter" sniedza Liene: 

"Lai nerastos šādi jautājumi un nedaudz naidīgas piezīmes, atļaušos pateikt. Mēs esam nomaksājuši visus nodokļus, un mums ir nodokļu pārmaksa. Mēs neprasām dīkstāves un nekāda cita veida pabalstus. Citi, kuriem vairāk vajag, tāpat paliek ar garu degunu." 

Savukārt "Instagram" viņa norādīja, ka ar atbildi ieviesusi skaidrību tiem, kas domājot, ka "brīvmākslinieki ir liekēži, dzīvo uz citu rēķina un prasa pabalstus."

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu