Dažu mūža iekrājumi uz viena pirksta. Sobčakas, Pugačovas un citu Krievijas slavenību krāšņākās rotaslietas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alla Pugačova 2009. gadā.
Alla Pugačova 2009. gadā. Foto: Reuters/ScanPix

Dārglietas ir ne tikai iespaidīgs aksesuārs, bet arī sava veida investīcija. Par to, kuras Krievijas sabiedrības augstāko aprindu dāmas krīzes situācijas varētu pārvarēt, paverot savu dārlietu lādīti, portālam "KP" pavēstījis dārglietu dizaineris Vlads Torhovs.

Ksenija Sobčaka

Televīzijas zvaigzne regulāri manīta sabiedrībā ar savas draudzenes Janas Raskovalovas dizainētajiem auskariem. Šī nokarenā rota ir veidota no zelta, briljantiem un morganīta vairāk kā 20 karātu svarā. Šāds rotājums maksā vismaz 25 tūkstošus eiro.

Vēl viena no Ksenijas mīļākajām rotām ir ekskluzīvā zīmola "Cartier" aproce "Love", kuru var iegādāties par 6375 eiro. Rotaslietu slavenība bieži vien kombinē ar "Omega" pulksteni no "Aqua Terra" kolekcijas - tāds maksā 10 625 eiro.

Lai arī iepriekšējās rotas, bez šaubām, ir dārgas, par Ksenijas "kroņa dārgumiem" ir uzskatāmi zīmolu "Graff" un "Stephen Webster" gredzeni - televīzijas vadītājas kolekcijā ir arī masīva rota, kuras briljanta viducis tiek novērtēts aptuveni trīs miljonu vērtībā.

Renāta Ļitvinova

Slavenā krievu aktrise bieži vien sajūsmina modes pazinējus ar savu eksperimentālo un oriģinālo rotu izvēli - viņas kolekcijā ir gan eleganti sudraba auskari no baltā zelta ar briljantiem un rubīniem, kas ir novērtēti uz aptuveni 50 tūkstošiem eiro, gan masīvi smaragda gredzeni, kuru kopējā vērtība, pēc ekspertu aplēsēm, ir lielāka par 300 tūkstošiem eiro.

Vera Brežņeva

Šī dziedātāja ikdienā bieži tiek manīta ar juvelierizstrādājumu zīmola "Mercury" kaklarotu no baltā zelta, kuru rotā aptuveni 37 karātus smagi briljanti. Šāda rota maksā aptuveni 312 eiro, kas ir nesliktas savrupmājas cena!

Alsu

Šī dziedātāja intervijās nav slēpusi, ka izjūt īpašas sajūtas pret juvelierizstrādājumu zīmolu "De Grisogono" - viņa īpaši iemīļojusi ir firmas auskarus ar baltiem un melniem briljantiem - tie maksā 112 500 eiro. Tā kā firma 2020. gada janvārī beidza pastāvēt, tiek lēsts, ka to vērtība tikai augs!

Alla Pugačova

Padomju estrādes superzvaigznes pielūdzēji noteikti zinās, ka dziedātāja ir iecienījusi masīvas, pamanāmas rotas. Viena no vērtīgākajām - jau minētā ekskluzīvā "Graff" zīmola gredzens ar 40 karātus smagu briljantu, kura vērtība tiek lēsta sākot ar diviem miljoniem ASV dolāru!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu