Sergejs Lazarevs nobiedē fanus ar Eirovīzijas mēģinājumā gūtu nopietnu traumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Populārais Krievijas mūziķis Sergejs Lazarevs sociālajos tīklos dalījās atmiņās par notikumu 2016. gadā, kad nokrita no Eirovīzijas priekšnesumam paredzētajām dekorācijām, gūstot nopietnu traumu. 

Incidents notika, kad viņš Stokholmā uzstājās mēģinājumā ar numuru dziesmai "You Are The Only One". Mēģinājuma laikā viņš paslīdēja un nokrita no trīs metrus augstās dekorācijas. Jāatzīmē, ka Lazareva priekšnesumā patiešām bija daudzi sarežģīti skatuves elementi.

Skatītāji joprojām atceras efektīvo šovu, kad Lazarevs kāpa gar sienu pa kustīgām kāpnēm. Togad viņš Eirovīzijā ieņēma trešo vietu.

"Telefons man "izmeta" četrus gadus vecu atmiņu - Eirovīziju 2016. gadā. Ne tikai atmiņas par pašu priekšnesumu, bet arī manu kritienu no dekoratīvās sienas mēģinājuma laikā... Tagad to jau var publicēt," rakstīja Lazarevs. 

Viņš piebilda, ka pēc kritiena, līdz pat finālam, viņš katru nakti murgoja, ka lielās uzstāšanās laikā nokritīs no dekorācijas. 

"Šogad Eirovīzija ir atcelta, bet, ja jūs interesē, es kaut ko no savām Eirovīzijas atmiņām atstāšu šeit!" pavēstīja mūziķis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu