"Gribēju atvadīties no jums, salašņām!" Braienta bijušais komandas biedrs atklāj amizantu stāstu par leģendāro aizsargu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Nav noslēpums, ka Kobe Braients savās basketbolista dienās bija visnotaļ skarbs pret saviem komandas biedriem. Bijušais Braienta kolēģis "Lakers" rindās Džeremijs Lins nācis klajā ar amizantu stāstu, kas apstiprina leģendārā aizsarga brīžiem ne visai draudzīgo attieksmi pret komandas biedriem.

Lins viesojās pašreizējā "Lakers" spēlētāja Denija Grīna podkāstā "Inside the Green Room". Tur saspēles vadītājs, kurš šajā sezonā spēlē Ķīnas augstākajā basketbola līgā, sarunā ar Grīnu un Harisonu Senfordu atklāja amizantu stāstu par leģendāro Kobi Braientu.

Atgadījums, kuru aprakstīja Lins, notika 2014./2015. gada sezonā, kad Braients izlaida vairāk nekā pusi spēļu, ārstējot pleca traumu. Aizsargs rehabilitācijas procesu veica individuāli un ar komandu kopā bija reti. Tomēr kādā treniņā dienu pirms maiņas darījumu noslēgšanās Braients tomēr apmeklējis savus komandas biedrus.

"Viņš ierodas treniņtērpā, ar savām "Kobes" saulesbrillēm uz acīm un apsaitētu savainoto plecu. Kad viņš ienāca zālē, visi bija pārsteigti. Karloss Būzers devās sasveicināties: "Kobe, prieks tevi satikt, brāl. Nebijām tevi šeit kādu laiku redzējuši. Kāpēc šodien atnāci?"" stāstu iesāka Lins.

Kā situāciju ieskicēja Lins, Braienta atbilde uz Būzera jautājumu, visticamāk, nebija tāda, kādu gaidīja viņa komandas biedri: "Viņš [Braients] ar akmenscietu ģīmi teica: "Atnācu, jo gribēju atvadīties no jums, salašņām, kuri rīt tiks aizmainīti.""

"Tad viņš apsēdās pie galda, kur iespējams kontrolēt tablo, un pateica dažus vārdus trenerim pirms došanās prom. Atceros, ka viens no maniem komandas biedriem atzina, ka pazaudējis jebkādu motivāciju trenēties," smejoties noteica Lins.

Minētā sezona bija viena no sliktākajām visā kluba vēsturē, jo 82 spēlēs tika izcīnīts tikai 21 panākums. Pats Braients togad aizvadīja 35 spēles un vidēji mačā izcēlās ar 22,3 punktiem, tiesa, no spēles uzbrūkot grozam tikai ar 37,3% precizitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu