Kuru Zodiaka zīmju vīrieši visātrāk zaudē savu "vīrišķo spēku"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Neviena cilvēka jaunība neilgst mūžīgi, taču astrologi ir pārliecināti, ka dažu Zodiaka pārstāvju vīriešiem jauneklīga seksuālā enerģija zūd krietni ātrāk, nekā citiem, vēsta portāls "Postimees".

Jaunava

Zvaigžņu pazinēji atklāj, ka tieši šīs Zodiaka zīmes pārstāvju starpā ir visvairāk vecpuišu un vīriešu ar seksuālās veselības problēmām. Pie tā vainojams zem šī zvaigznāja dzimušo kritiskais un pārlieku pedantiskais raksturs - viņi nemitīgi nodarbina sevi ar visdažādāko problēmu risināšanu, kas rada stresu, kas, savukārt, negatīvi ietekmē potenci.

Jaunībā šie zemes stihijas pārstāvji ir ļoti kaislīgi, taču gadu laikā intensīvās jūtas nomaina vēss aprēķins. Īpaši jāuzmanās Jaunavas zīmes pārstāvjiem, kuri ir precējušies - pusmūža krīzes ietekmē viņi var sākt kļūt neuzticīgi, kas tikai vairo problēmas viņu dzīvēs.

Auns

Enerģiskie un dzīves pilnie Auni jaunībā ir nepārspējami mīlnieki - lai arī viņi var būt mazliet rupji un nepacietīgi, to atsver viņu degsme pret savām partnerēm. Šie cilvēki ir nemitīgā kustībā, tādēļ viņus mūžīgi nodarbina visas iespējamās pārdomas, taču no ārpuses tas tikpat kā nav manāms Aunu bravūrīgās un pašpārliecinātās uzvedības dēļ. 

Problēmas šiem zemes stihijas pārstāvjiem parādās tuvāk pusmūžam, kad spilgti var izpausties viņu ieradums problēmas vienkārši "noskalot" ar glāzi laba alkohola. Lai arī šie vīrieši mentāli nav zaudējuši savu degsmi, alkohola ietekmē viņi nereti sastrādā muļķības potenciālās partneres priekšā, kas mazina romantisku attiecību izveidošanas potenciālu.

Skorpions

Lai arī Skorpiona zīmes pārstāvji ir izslavēti kā īpaši seksuāli un uz gultas priekiem naski, tas nenozīmē, ka viņu uzvedība to vienmēr pareizi nodod potenciālajām partnerēm. Zem šī zvaigznāja dzimušos bieži nomoka eksistenciālas skumjas, kas, patiesību sakot, nav īsti uz gultas priekiem rosinoša iezīme.

Lai arī jaunībā šī nosliece uz skumjām ir novērojama atsevišķos uzplaiksnījumos un piedod šiem kungiem zināmu noslēpumainību un harizmu, vēlākos gados šādas epizodes kļūst aizvien biežākas. Situācijai noteikti nepalīdz arī Skorpionu mīlestība pret grādīgajiem dzērieniem, kas, kā zināms, potenci neietekmē labākajā veidā.

Ūdensvīrs

Šie oriģinālie un novatoriskie Zodiaka pārstāvji ir ar noslieci uz dažādiem eksperimentiem, tostarp guļamistabā. Tiesa, problēmas rada apstāklis, ka Ūdensvīrus visvairāk interesē viņi paši, līdz ar ko viņu seksuālā enerģija bieži tiek novirzīta uz sevis apbrīnošanu, nevis partneres apmerināšanu, kas nozīmē ne pārāk biežas tikšanās ar partnerēm.

Nevarētu teikt, ka Ūdensvīrus tas pārlieku uztrauc - viņi ir vīrieši, kas var pavadīt nakti pie pievilcīgas dāmas sāniem lasot grāmatu, lai no rīta, viņai pamostoties, atstāstītu interesantākās idejas. Šiem vīriešiem laba doma ir meklēt tikpat kūtru partneri - ģimenes dzīve var izvērsties laimīga arī bez gultas dzīves piedzīvojumiem, jo Ūdensvīri ir patiesi uzticīgi un atbildīgi pret cilvēkiem, kurus mīl.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu