"Gaidu pensiju!" Aktrise Esmeralda Ermale palikusi bez ienākumiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čur

Aktrise Esmeralda Ermale sarunā ar "Vakara Ziņām" neslēpj - viņa palikusi bez ienākumiem.

Ermale, kura šobrīd uzturas Tūjā kopā ar dzīvesbiedru, atzīst, ka pandēmijas laikā palikusi bez darba, taču vairāk velta laiku sev - lasa grāmatas, staigā gar jūru.

"Man vispār ļoti patīk šis mierīgais ritms, ka visu var darīt tā, kā tev patīk, tā, kā tu jūti, nevis tā, kā tevi dzen režīms," secina viņa.

Tiesa, pēc "Skudras Metropoles" rīkotās performances "Teātris pa telefonu" un seriāla "Viss pa jaunam" filmēšanas beigām aktrise palikusi bez ienākumiem: "Esmu palikusi pilnīgi bez nekā. Dzīvoju no ietaupījumiem, esmu atvērta jauniem piedāvājumiem un gaidu pensiju."

Aktrise gaida, kad atsāksies teātra sezona, jo tajā viņai paredzētas vismaz divas izrādes. 

Kā ziņots, Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā izsludinātā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, vienlaikus no 12. maija būtiski atviegloti dažādi ierobežojumi.

Piemēram, no 12. maija drīkst organizēt tūrisma pakalpojumus ceļošanai Baltijas valstīs - Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Vienlaikus ierobežojumu atvieglojumi atļauj pulcēšanos gan iekštelpās, gan ārā organizētos, publiskos pasākumos līdz 25 cilvēkiem, ievērojot divu metru distanci un citas drošības prasības.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu