Reperis Žanis no dueta "Olas" sašutis: krāpnieks pārdod viņa apģērbu kolekcijas viltojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārais reperis Pavlo jeb īstajā vārdā Žanis Pavlovskis sociālajos tīklos saviem sekotājiem publiskoja "hūdiju drāmu" jeb sašutumu par to, ka kāds krāpnieks bez viņa atļaujas tirgo viltotus viņa apģērbu kolekcijas džemperus. 

Reperis pastāstīja, ka kāds puisis sociālajos tīklos pārdod džemperi ar viņa radītu ideju. 

"Ja gribi īstu hūdiju, vienmēr vari to nopirkt no manis. Būs īsta kvalitāte, kas kalpos ilgi. Droši raksti, iedošu atlaidi," notikušo komentēja Žanis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hey, i’m your biggest fan! (@merchyclothing) on

Uz kāda sava sekotāja apgalvojumu, ka kvalitāte var būt vienāda, viņš norādīja, ka audumiem krietni atšķiras izmaksas un līdz ar to arī kvalitāte. "Džeks notirgos sūdīgu hūdiju, un pēc tam man prasīs: "Kāpēc, Žani, tev tik sūdīgi hūdiji?""

Kā noskaidrojis reperis, hūdiji tiek tirgoti arī citās mājaslapās.

"Un tie, kas saka, ka varbūt viņš tirgo manu hūdiju, ko viņš no manis nopirka, tā nav, jo viņš tirgo vairākus izmērus un tā tālāk," norādīja Žanis, aicinot cilvēkus nepirkt viņa radītu ideju no citiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanis Pavlovskis (@zpavlovskis) on

Kamēr viltojums tiek pārdots par 25 eiro, īsto hūdiju iespējams iegādāties par 34,99 eiro.

Pavlo Latvijas šovbiznesa un mūzikas aprindās uzmirdzēja 2014. gadā, kad guva plašu atpazīstamību grupas “Olas” sastāvā, kopā ar reperi Reiku. Pēc vairāku hitu un albuma izdošanas “Olas” sastāvā Pavlo kā solomākslinieks sāka sadarboties ar populāro grupu “Singapūras satīns”, piedaloties dažos apvienības populārākajos hitos. Šajā pirmsalbuma periodā mūziķis strādājis arī ar izpildītāju Trap Love, kā arī izdevis videoklipu “Zombie” kopā ar grupas New Wavy dalībnieku Roach.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu