Video ⟩ ASV elektronisko cigarešu piederumu rūpnīcas sprādzienā cietuši 11 ugunsdzēsēji

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Ugunsgrēkā un tā izraisītā sprādzienā Losandželosas centrā sestdienas, 16. maija, vakarā ievainoti 11 ugunsdzēsēji, tostarp trīs atrodas kritiskā stāvoklī, paziņojušas amatpersonas.

Ugunsgrēks izcēlās ēkā, kurā atradās uzņēmums "Smoke Totes Wholesale Distribution", kas nodarbojās ar elektronisko cigarešu piederumu tirdzniecību un piegādi citiem uzņēmumiem. Uzņēmuma telpās atradās viegli uzliesmojošas vielas.

Ugunsdzēsēji sākotnēji uzskatīja, ka viņiem darīšana ar nelielu ugunsgrēku, taču, sākot dzēšanu, secināja, ka situācija ir daudz nopietnāka.

Sprādziens notika, kad ugunsdzēsēji evakuējās no jumta un pirmā stāva.

Video: Ugunsgrēka radītais sprādziens uzņēmumā "Smoke Totes Wholesale Distribution"

Raidorganizācija BBC vēstīja, ka no ēkas izšāvusies uguns lode, kas aizdedzinājusi ugunsdzēsēju automašīnu ielas pretējā pusē.

Vairākiem ugunsdzēsējiem nācās glābties, skrienot cauri deviņus metrus augstai un platai uguns sienai, ziņoja BBC.

11 ugunsdzēsēji guvuši dažādus apdegumus - no viegliem līdz smagiem. Trīs cietušo stāvoklis ir kritisks, bet tiek uzskatīts, ka viņi izdzīvos.

Losandželosas Ugunsdzēsības departamenta vadītājs atklāja, ka ugunsdzēsēji redzējuši ēkā un laukā uz ielas butāna cisternas, bet pagaidām vēl nav skaidrs, kas tieši izraisīja ugunsgrēku.

Liesmas izplatījās arī uz blakus ēkām un cīņa ar ugunsgrēku tika kopumā iesaistīti aptuveni 230 ugunsdzēsēji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu