Ļera Kudrjavceva komentē runas par savu atlaišanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Interneta vidē parādījusies informācija, ka darbību neturpinās pārraides, kuras vada slavenā Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva. Komentārus par šādu ziņu izplatīšanos sniegusi arī pati slavenība.

Runas par iespējamo Kudrjavcevas palikšanu bez darba sākās pēc tam, kad izplatījās informācija, ka Timura Vainšteina producētie raidījumi kanālā NTV pārtrauks savu darbību nepietiekamā finansējuma dēļ.

Krievijas žurnālisti nolēma sazināties ar raidījumu vadītāju, lai noskaidrotu izplatīto baumu patiesumu. Kudrjavceva atklāja, ka turpinās filmēt raidījumus.

"Runu par atlaišanām, tāpat kā par finansiālajām problēmām, nav. Rudenī atgriezīsimies ēterā ierastajā režīmā. Katram gadījumam tomēr piezvanīju TV kanālam, domājot, ka kaut ko varbūt nezinu. Bet nē, arī tur par šo tematu pasmējās," izteikusies Kudrjavceva.

"Vai es grasos kļūt par bezdarbnieci? To jūs nesagaidīsiet," turpinājusi raidījumu vadītāja, kura arī izteikusies, ka vēlētos pastrādāt vasarā, jo tagad tik un tā brīvo laiku neesot iespējams kvalitatīvi izmantot. Bet vasarā uzfilmēt saturu raidījumam, kas ēterā tiks laists rudenī, neesot iespējams, jo informācija jau var novecot.

View this post on Instagram

Отвечаю на вопрос о том, собираюсь ли я вставать на учет по безработице - не дождетесь! Завтра у меня съемка моего любимого Секрета на миллион, а в пятницу - Звезды сошлись. И в таком графике каждую неделю до летнего отпуска. Хотела поснимать и в отпуске - всё равно никуда не уехать, но нельзя - инфоповоды за лето "протухнут"...так что в июле хочешь не хочешь, а отдыхать придется, как и всегда в конце телесезона, а в августе снова в бой) Секрет и Звезды - моя профессиональная любовь навсегда! ?❤️

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu