"Nedabūja tik daudz sūdu kā vajadzētu." Prusax uzskata, ka Viņķeles žesti "karantīnas disko" nav pieņemami (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Prusax
Prusax Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Par rupjajiem žestiem, ko veselības ministre Ilze Viņķele parādīja "karantīnas disko", politiķe "nedabūja tik daudz sūdu, kā vajadzētu", šādu uzskatu Jāņa Krīvēna "Youtube" raidījumā "Pāļa bazars" pauda reperis Rihards Jānis Ķullītis jeb Prusax.

"Tu esi diezgan cool cilvēks, bet tu nevari tā darīt. Es tā varu darīt, jo es sevi pēdējos trīs gadus bildoju par to čuvaku, kas tā var izdarīt," sacīja Prusax. "Tu tā nevari izdarīt. Un tur beidzas bazars, manuprāt. Viss. Ja es būtu veselības ministrs, man nebūtu face tatu, un es tā nedarītu.

Ja tu vari šitā parādīt kaut vai grūvojot, uzmest fakučus, tas ir nepareizi, manuprāt. Jo es esmu dabūjis sūdus par to, es kā reperis - visi zina, ko reperi dara - un tad Viņķele gonna slide with that shit (tiks sveikā cauri - red.)?"

Reperis arī sacīja, ka, viņaprāt, Viņķele "par to nedabūja tik daudz sūdu, kā vajadzētu".

Prusax ministres DJ setu "karantīnas disko" savukārt novērtēja atzinīgi.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 8. maijā DJ Kārļa Ķilkuta rīkotajā "Quarantine DISCO" uzstājās veselības ministre Ilze Viņķele, kura kādā brīdī parādīja rupju žestu, uz ko dažādi reaģēja sociālo tīklu lietotāji.

Pirms SOFI TUKKER dziesmas "F*ck They" izpildīšanas Viņķele sacīja, ka to "kā uzmundrinājumu" velta Edgaram Labsvīram, kurš bija nesen paziņojis, ka atstās Nacionālā veselības dienesta vadītāja amatu.

Dziesmas laikā ministre ar abām rokām parādīja vidējos pirkstus, kas daudzus sociālo tīklu lietotājus neatstāja vienaldzīgus. Daļa metās Viņķeli pelt, tomēr citi aizstāvējās.

Pēc neierašanās Gunta Bojāra vadītajā Latvijas Televīzijas raidījumā "Tiešā runa", ministre uz žurnālista jautājumu, vai žests domāts žurnālistiem, "Twitter" skaidroja, ka nē. Dejojot ministre par žurnālistiem nedomājot, vien izbaudot mūzikas ritmu. Viņa deju iesaka arī citiem, kā lielisku veidu, lai atbrīvotos no stresa.

Vēlāk viņa notikušo komentēja arī izdevumam "Privātā dzīve".

"Dziesmas izpildītāja manā uzmanības lokā nonāca pēc Paolo Sorentīno seriāla "Jaunais pāvests" noskatīšanās. Viņa bija tituldziesmas autore. Pēc tam internetā noklausījos citas viņas kompozīcijas, palasīju, ko šī meitene dara, un man viņa tiešām ļoti patīk. Tas ir viens no jaunatklājumiem manā mūzikas listē," norādīja ministre.

Tāpat viņa piebilda, ka žesti, kurus viņa parādīja, nebija nedz kādam domāti, nez apzināti rādīti. "Šie stopkadri no manas uzstāšanās ir izrauti no konteksta, un tos izķeksēja, manuprāt, ļoti nelaimīgs cilvēks."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu