Viņķele atvainojas par neierašanos raidījumā "Tiešā runa" un komentē "karantīnas disko" (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veselības ministre Ilze Viņķele
Veselības ministre Ilze Viņķele Foto: Zane Bitere/LETA

Vakar, 13. maijā, TV ekrānos varēja vērot Gunta Bojāra raidījumu "Tiešā runa", uz kuru galvenā diskusijas dalībniece Ilze Viņķele neieradās, paziņojot par to, kad raidījums jau bija sācies. Veselības ministre mikroblogošanas vietnē "Twitter" par notikušo sniegusi paskaidrojumu, kā arī atbildējusi uz Bojāra uzdoto jautājumu par "karantīnas disko" parādītajiem žestiem.

Viņķele atvainojās raidījuma vadītājam un tā skatītājiem, kā arī paskaidroja, ka notikušais ir plānošanas sekas. Šāda situācija esot nepieņemama un vairs neatkārtošoties.

Neskatoties uz ministres neierašanos raidījumā, tā vadītājs uzdeva Viņķelei paredzētos jautājumus, aicinot viņu atbildēt ja ne raidījumā, tad kaut vai sociālajos tīklos. 

Uz Bojāra jautājumu, vai "karantīnas diskotēkā" viņas rādītie žesti bija veltīti Latvijas žurnālistiem, Viņķele mikroblogošanas vietnē skaidro, ka nē. Dejojot ministre par žurnālistiem nedomājot, vien izbaudot mūzikas ritmu. Viņa deju iesaka arī citiem, kā lielisku veidu, lai atbrīvotos no stresa.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka trešdien, 13. maijā, pulksten 21.10 televizoru un datoru ekrānos sākās žurnālista Gunta Bojāra raidījums "Tieša runa". Raidījuma tēma bija "Kā dzīvosim mazinātu ierobežojumu laikā?" un diskusijas galvenā dalībniece bija Veselības ministre Ilze Viņķele, kura uz diskusiju neieradās, paziņojot par to, kad raidījums jau bija sācies.

Guntis Bojārs turpināja diskusiju ar pārējiem dalībniekiem un ministrei paredzētos jautājumus uzdeva tāpat, aicinot sniegt atbildes sociālajos tīklos.

Raidījuma vadītājs vēlējās noskaidrot Viņķeles viedokli par pulcēšanos tā sauktajā Uzvaras parkā 9. maijā. Tāpat Bojārs pieminēja neseno ažiotāžu par Viņķeles debiju "karantīnas diskotēkā", prasot, vai viņas rādītie žesti bija veltīti Latvijas žurnālistiem.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu