"90% no tās ir muļķības." Bijušais "Bulls" spēlētājs velta asu kritiku "Pēdējai dejai" un Maiklam Džordanam (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maikla Džordana veiksmīgā dokumentālā seriāla "Pēdējā deja" noslēdzošā sērija ir nonākusi pie skatītājiem. Viens no skarbākajiem seriāla kritiķiem ir Džordana bijušais komandas biedrs Horass Grants, kurš sarunā ar ESPN radio neatturējās vārdu izvēlē.

Sarunā ar ESPN radio Grants atklāja savas domas par dzirdēto un redzēto populārajā dokumentālo filmu sērijā.

"Protams, tā bija izklaidējoša, bet mēs, kuri bijām klāt, Džordana komandas biedri, zinām, ka 90% no tās bija muļķības. Tā nebija reālistiska, jo daudzi komandas biedri, kuriem Maikls uzbruka, viņam atbildēja, bet tas dokumentālajā filmā nebija parādīts, ja vispār var lietot vārdu "dokumentālā"," skarbu kritiku par "Pēdējo deju" pauda Grants.

Tomēr asākos vārdus bijušais spēka uzbrucējs izvēlējās, atbildot uz Džordana paustajiem apvainojumiem, ka tieši Grants ir bijis galvenais grāmatas "Džordana noteikumi" ("Jordan rules"), kas leģendāro basketbolistu pasniedza ne sevišķi glaimojošā gaismā, autora informācijas avots.

"Meli, meli, meli! Ja Maiklam pret mani ir kādas pretenzijas, nokārtosim to kā vīrieši. Izrunāsimies. Protams, varam to atrisināt arī citā ceļā. Bet Maikls izvēlējās izplatīt melus par to, ka es biju galvenais "Džordana noteikumu" grāmatas autora informācijas avots," stāstīja Grants, apgalvojot, ka tik tiešām ir bijis tuvos draugos ar grāmatas autoru Semu Smitu, tomēr nekad plašākai publikai neatklātu ko personīgu no ģērbtuvēm.

Tāpat Grants nosodīja dokumentālās filmas segmentu, kas demonstrēja Džordana huligānisko attieksmi pret komandas jaunākajiem spēlētājiem.

"Džordans domāja, ka var dominēt pār mani, bet viņš rūgti pievīlās. Katru reizi, kad viņš mēģināja man uzbrukt, es atbildēju. Bet, kas attiecas uz Vilu Perdu, Stīvu Keru un jauno cilvēku Skotu Berelu, bija ļoti skumji skatīties, kā viņš, būdams komandas līderis, viņiem uzbruka gan fiziski, gan verbāli," stāstīja Grants.

"Es saprotu, ka treniņos šad un tad ir pieļaujams neliels grūdiens, bet atklāts sitiens pa seju un tamlīdzīga rīcība... tas nav pieņemami," turpināja bijušais basketbolists.

Tāpat Grantam tika vaicāts, kāpēc viņš "Pēdējo deju" nevēlas dēvēt par dokumentālo filmu, uz ko bijušais basketbolists sniedza atbildi ar visnotaļ pamatotu argumentu. Grants uzsvēra, ka par dokumentālo nevar saukt tādu filmu, kuras galvenais tēls pēc tās uzņemšanas var izvēlēties, kas tajā tiks attēlots, bet kas paliks montāžas telpā.

Grants veltīja tiešu kritiku arī pašam Džordanam, nosaucot viņu par nodevēju: "Viņš mani sauc par nodevēju? Tajā pašā laikā savā tā sauktajā dokumentālajā filmā viņš atminas notikumus, kas norisinājās pirms 35 gadiem, viņa pirmajā sezonā. Viņš stāsta, kā iegāja komandas biedra istabā un tur ieraudzīja kokaīnu un sievietes. Kāda jēga bija to pieminēt? Viņš kādu citu vēlas saukt par nodevēju? Lūk, jums ir īstais nodevējs!"

Tāpat Grants arī uzsvēra, ka Džordans absolūti neesot spējīgs pieņemt konstruktīvu kritiku. Kā piemēru bijušais basketbolists minēja Čārlzu Bārkliju, kurš reiz negatīvi izteicās par Džordanam piederošo Šarlotas "Hornets" vienību. Kopš tā laika Džordans ar Bārkliju nav komunicējis, par spīti tam, ka abi spēlētāji reiz bija labi draugi.

Grants "Bulls" rindās spēlēja Džordana pirmo trīs čempiona titulu laikā. Savas karjeras laikā Grants divas reizes tika iekļauts Visu zvaigžņu spēlē. Vidēji mačā 17 sezonu laikā spēka uzbrucējs izcēlās ar 11,2 punktiem un 8,1 atlēkušo bumbu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu