Evelīna Pārkere atklāj baisu faktu - viņai bijis gados vecāks izsekotājs (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašmāju jauniešu elks, influencere Evelīna Pārkere savā "Youtube" kontā saviem sekotājiem atklāja kādu nepatīkamu pieredzi - viņai neilgu laiku atpakaļ uzradies izsekotājs jeb stalkeris. 

10 minūšu garajā video Evelīna atklāja, ka stāsts noticis pirms aptuveni pusotra vai diviem gadiem. Viņa pazinusi kādu vīrieti, kuram tolaik bijuši 32, bet viņai 17 gadi. Abi ātri sadraudzējušies, pavadījuši kopā laiku, bijuši arī ārzemēs. 

Taču pēc tam Evelīna sapratusi, ka viņa vīrietim sākusi patikt, taču viņai viņš nesimpatizē. 

Pēc tam viņa apzināti sākusi no vīrieša attālināties, taču tad sākusies nepatīkamā daļa - viņa vīrieti sākusi "nejauši" satikt uz ielām, viņš regulāri viņu pat izsekojis un vērojis, kā viņa izskatās, uzmācīgi meitenei sūtot vēstules.

Ar to viss gan nav beidzies - vīrietis pat ievācies viņai kaimiņu mājā, lai varētu būt Evelīnai tuvāk.

"Viņš ne vienkārši 24/7 zina, kur es esmu, kas man ir mugurā un ko es runāju, bet viņš vēl man dzīvo blakus mājā," stāstīja Evelīna.

Tad gan influencere sapratusi, ka viņu šī situācija ļoti biedē un pēc iespējas ātrāk pārvākusies prom no dzīvokļa, vīrietim atsekojusi sociālajos tīklos un viņu pat nobloķējusi.

Komentāros fani jau metušies izteikt minējumus, kas gan varētu būt šis stalkeris, izskanot pat versijām par pašmāju slavenībām.

Pilnu stāstu iespējams noskatīties video! 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu