Kur pēc slavas zenīta pazuda dvīnes Olsenas? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viņu karjera sākās jau zīdaiņa vecumā, un pusaudža gados māsas Ešlija un Mērija Keita Olsenas ieguva popularitāti visā pasaulē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olsen pics (@olsenpicsdaily) on

Izrādās, ka tika pat izveidots uzņēmums, kas strādāja tikai ar filmām, kurās piedalījās dvīnes. Drīz tas pats uzņēmums sāka izdot visu veidu preces ar meiteņu simboliem - drēbes, grāmatas, žurnālus, smaržas. 

Pēdējā māsu parādīšanās uz ekrāna bija filmā "Ņujorkas mirkļi" 2004. gada nogalē. Tajā pašā gadā dvīnes saņēma zvaigzni Holivudas slavas alejā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olsen pics (@olsenpicsdaily) on

Kur viņas pazuda? 

Filmēšana Olsenas vairs nevilināja, un viņas nolēma sākt nodarboties ar apģērbu dizainēšanu. Sākumā tās bija drēbes pusaudžiem, bet pēc tam jau plašākai auditorijai. 

Tāpat māsām izdevās izmēģināt sevi grāmatu rakstīšanas un izdošanas sfērā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Olsen Twins Fans? (@olsenfansmka) on

Olsenu dvīņu skandāli

Dzīvnieku aizstāvji nosodīja māsas par kažokādu nēsāšanu, taču viņas neatkāpās un pat drosmīgi paziņoja, ka viņu skapjos ir pilns ar kažokādām. 

Bija arī narkotiku skandāls. Mēriju Keitu pat apsūdzēja daudzu iemīļotā aktiera Hīta Ledžera nāvē. Pēc neoficiālas informācijas, viņam ar Olsenu bijis romāns. Kad Mērija Keita esot viņu atraidījusi, viņš iedzēris nāvējošu zāļu devu. Viņa masiere Diāna, to uzzinājusi, vispirms zvanījusi Mērijai Keitai un tikai pēc tam policijai, kas joprojām likumsargos raisa neizpratni. Pati Olsena gan nepiekrīt apsūdzībām un apgalvo, ka Ledžers viņai bijis tikai draugs. 

Māsu veselība

Šobrīd Olsenām ir 33 gadi, taču daudzus cilvēkus pārsteidz, ka viņas izskatās krietni vecākas par saviem gadiem. 2017. gadā Mērija Keita un Ešlija apmeklēja glauno "MET Gala" balli, kurā izpelnījās komentārus par drūmajām un iekritušajām sejām.

Tāpat baumo, ka Mērija Keita neveiksmīgi veikusi deguna plastisko operāciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash) on

Ir vērts atzīmēt, ka baumas par narkotiku lietošanu un plastiskajām operācijām joprojām ir tikai baumas - pašas māsas neko no tā nav komentējušas. Aizstāvot savu izskatu, Mērija Keita atklāja, ka agrāk viņai bijusi anoreksija, tādēļ visstraujākais svara zudums ir tieši viņas sejā. 

Savukārt 2015. gada 8. maijā kļuva zināms, ka Ešlija slimo ar Laimas slimību. Par diagnozi aktrise uzzināja tikai tad, kad slimība jau bija vēlīnā stadijā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indie Rockets ?✨ (@indie.rockets) on

Mērijas Keitas un Olivjē Sarkozī šķiršanās skandāls

Mērija Keita Olsena un bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī brālis Olivjē Sarkozī iepazinās 2012. gadā. Sākumā neviens abu lielās vecuma atšķirības dēļ attiecības neuztvēra nopietni (vīrietis par Olsenu ir 17 gadus vecāks), bet pēc tam, kad abi sāka kopā dzīvot Ņujorkā, visi saprata, ka abu jūtas ir patiesas. 

2014. gada februārī Olivjē bildināja Mēriju Keitu, un 2015. gadā pāris apprecējās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Herşey burada ? (@hepsindenkolay) on

Nu jau apmēram mēnesi zināms par skandalozo Mērijas Keitas un Olivjē šķiršanos. Vīrietis vēlas pārkāpt noslēgtā laulības līguma nosacījumus - izlikt Olsenu no viņu kopīgajām mājām (Olivjē bez brīdinājuma pārtrauca viņas dzīvokļa īri Ņujorkā) un atņemt dzīvesbiedrei personisko mantu.

Kā ziņo pārim tuvu stāvoši avoti, šādai agresīvai rīcībai varētu būt daudzi iemesli. Viena versija apgalvo, ka Mērija Keita nav gribējusi bērnus, savukārt cita - ka pats Sarkozī nav vēlējies bērnus, jo viņam jau ir trīs mantinieki. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu