Stopiņu novadā aizturēts jaunietis cenšas paslēpt brangu marihuānas maisu zem policistu auto (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marihuāna. Ilustratīvs attēls.
Marihuāna. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Stopiņu novadā patruļas laikā policijas darbinieki pamanījuši trīs jauniešus, kas pārvietojās ar četriem velosipēdiem. Ņemot vērā, ka daži no jauniešiem jau iepriekš bija nonākuši policijas redzeslokā, kārtībsargi uzsāka sarunu ar jauniešiem, lai noskaidrotu, kādēļ viņiem ir četri velosipēdi. Bet jaunieši manāmi sākuši nervozēt, atklāj raidījums "Degpunktā".

Policisti dzirdējuši, ka vienā no jaunieša somām skan stikla pudeles. Ņemot vērā, ka divas personas bija nepilngadīgas, policisti lūdza uzrādīt somas saturu. Pēkšņi jaunieši kļuva izvairīgi, centās pamest notikuma vietu un atturēt policistus no somas pārbaudes.

Policists sapratis, ka jaunā vīrieša rokās atrodas kāds sainis, un viņš ir gatavs darīt visu, lai no tā atbrīvotos. Jauneklis pat nometies uz zemes un rokās esošo iepakojumu centies iestumt zem policijas auto.

Brīdi vēlāk jauneklis saslēgts roku dzelžos un policisti sākuši pārmeklēt jaunekli, lai saprastu, kas viņu pamudinājis šādi rīkoties. Jaunā vīrieša kabatās un mantās atradušies vairāki aizdomīgi maisiņi, tabletes un kāda kristāliska viela.

Savukārt maisiņā, ko jaunietis pastūmis zem policijas automašīnas, atrasti 130 grami marihuānas. Tāpat narkotiskās vielas atrastas pie viena no nepilngadīgajiem jauniešiem.

Pēc šādiem atklājumiem divi no trīs jauniešiem dienu turpinājuši Valsts policijas iecirknī, kur nu uzsākts kriminālprocess. Jādomā, ka šī nejaušā sastapšanās izjaukusi jaunā vīrieša plānus nopelnīt, jo pie aizturētā atrasti arī tukši maisiņi un svari, kas, visticamāk, bija paredzēti narkotiku tālākai pārdošanai. Iztirgojot šādu maisiņu, jauneklis būtu ticis pie aptuveni 2000 eiro. Taču nu viņam spīd pāris gadi aiz restēm.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu