Muceniece pastāsta, kā Dmitrijs Nagijevs viņu atbalstīja pēc šķiršanās ar Priļučniju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nesen tika publicēts jaunākais izdevuma "Stāstu karavāna" numurs, kurā interviju sniedza Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece. Šajā sarunā Muceniece pastāstīja par darbu šovā "Balss. Bērni", kā arī par skandalozo šķiršanos no aktiera Pāvela Priļučnija. 

Agate atklāja, ka viņai ļoti patīk strādāt kopā ar Nagijevu muzikālajā šovā, pastāstot par vērtīgajiem padomiem, ko viņas TV ekrāna partneris sniedza aktrisei pēc šķiršanās no vīra.

"Man ļoti patīk Dima. Mēs neesam pazīstami tuvi, bet es vienmēr viņu apbrīnoju - cilvēkam izdodas tik daudzus gadus palikt šovbiznesa virsotnē. Daudzi var pacelties, bet ne visi var vietu noturēt. Uzzinājis, ka Paša un es ejam cauri šķiršanās procesam, Nagijevs teica: "Šķiršanās pagarina dzīvi". Es viņa vārdus atceros," bilda Muceniece. 

Muceniece nav pirmā zvaigzne, kurai Nagijevs sniedz palīdzīgu roku šķiršanās brīdī. Pirms dažiem gadiem prese aktīvi diskutēja par viņa un popzvaigznes Olgas Buzovas komunikāciju, kad internetā tika nopludināta abu sarakste pēc Buzovas šķiršanās no futbolista Dmitrija Tarasova. 

Intervijā Muceniece norādīja arī to, ka nenožēlo, ka šķiršanās ir tik publiska. Aktrise ir pārliecināta, ka pretējā gadījumā abu attiecību izjukšana būtu bijusi apvīta ar vēl lielākām baumām. 

"Gan es, gan Paša esam publiski cilvēki. Mēs regulāri faniem dalāmies ar laimīgiem ģimenes dzīves mirkļiem un būtu negodīgi slēpt faktu, ka neesam kopā. Turklāt es labāk par to informēju pati, nekā lasīšu par sevi visādas pasakas," norādīja Muceniece. 

Atgādinām, ka par abu laulības galu tapa zināms šā gada sākumā. Aktieri iepazinās 2010. gada filmēšanas laukumā, bet gadu vēlāk slepeni apprecējās. Laulībā piedzima divi bērni - meita Mia un dēls Timotijs.  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu