Latvijā tiks atvērts pirmais "Burger King" restorāns (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Igaunijas prāmju operators "Tallink Grupp" ("Tallink") pirmos "Burger King" restorānus Latvijā un Lietuvā atvērs tirdzniecības centrā "Akropole" Rīgā un "Akropolis" Viļņā, informēja "Tallink Grupp" pārstāvji.

Restorāni tiks atvērti 2020.gada otrajā pusē. 

"Tallink Grupp" "Burger King" franšīzes atvēršanas projekta vadītāja Baltijas valstīs Katre Kovaska skaidroja, ka mērķis ir atvērt restorānus populārās vietās, lai tie būtu uzreiz pamanāmi un veiksmīgi darbotos no pirmās dienas. Viņa pauda pārliecību, ka "Akropole" un "Akropolis" iepirkšanās centri reizē ar ciešo sadarbību ar "Akropolis Group", ļaus "sekmīgi ieiet Latvijas un Lietuvas ātrās ēdināšanas tirgos, tādējādi ieliekot labu pamatu tālākai Burger King franšīzes paplašināšanai šajos tirgos".

Uzņēmums atvēra pirmos "Burger King" restorānus Tallinā, Igaunijā, šogad maijā. Kopumā uzņēmums Baltijas valstīs plāno atvērt vairāk nekā 40 "Burger King" restorānus, tādā veidā radot vairāk nekā 800 jaunu darbavietu. 

Jau ziņots, ka pērn rudenī "Tallink" ieguva franšīzes tiesības Baltijas valstīs globālajai ātrās ēdināšanas ķēdei "Burger King". 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu