"Cik dienu viņš tur gulēja, nezinu." Rīgas namā atrod mirušu sirmgalvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD automašīna.
VUGD automašīna. Foto: Edijs Pālens/LETA

Vairākas dienas pēc kārtas kāda Rīgas nama iedzīvotāji bija spiesti klausīties ļoti skaļu mūziku, kas skanēja no pensionēta kaimiņa dzīvokļa. Tas apkārtējiem lika nojaust, ka kaut kas nogājis greizi, tāpēc viņi vairākkārt klauvējuši pie sirmgalvja durvīm, bet nekādu atbildi no mitekļa saimnieka nesaņēma. Vīrieša dzīvoklī caur logu nokļuva ugunsdzēsēji, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

"Dārdēja mūzika dienu un nakti. Klauvējām, klauvējām. Kad ierados šeit, paklauvēju, piezvanīju, sapratu, ka kaut kas nav kārtībā, vajag izsaukt "ātros", policiju un ugunsdzēsējus," stāstīja nama vecākā Ludmila.

Otrā stāva dzīvoklis, no kura cēlās troksnis, bija aizslēgts. Tā saimnieks uz saucieniem neatbildēja. Operatīvie dienesti dzīvoklī ar pacēlāja palīdzību iekļuva pa logu.

"Konstatēja, ka viņš nomiris, bet, cik dienu viņš tur gulēja, nezinu. Ja nu es nebūtu atbraukusi, cik tad viņš ilgi vēl tur gulētu? Visi klauvējās, bet kaut kā nevarēja pieņemt lēmumu, kā rīkoties. Viņš viens pats, viņam neviena nav," viņa turpināja.

Kundze, kura dzīvo pirmajā stāvā, zem mirušā vīrieša dzīvokļa, jau pirms pāris dienām pamanīja ko aizdomīgu, bet ilgi cietās, līdz kādam par to ziņoja. Kaimiņa dzīvoklis bija noplūdis.

"Es nemaz nebūtu pievērsusi tam uzmanību, ja no maniem griestiem nebūtu sācis tecēt ūdens! Es paceļu galvu, redzu, – ārprāts, ūdens tek. Uzgāju pie kaimiņienes un teicu, ka kaut ko vajag darīt," stāstīja nama iedzīvotāja.

Pagaidām policija vēl skaidro vīrieša nāves cēloņus, taču aizdomas par kriminālu nodarījumu, visticamāk, neapstiprināsies.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu