Daneviča publicē foto, kur redzama kopā ar Kaimiņu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par vienu no pēdējā laika "karstākajām" ziņām kļuva runas, ka Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš esot sācis romantiskas attiecības ar Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču. Svētdien, 31. maijā, Daneviča pirmo reizi dalījās ar foto, kur viņa redzama kopā ar politiķi.

Aktrise dalījusies ar foto kolāžu vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos, kur redzama kopā ar Artusu. Iespējamais pāris sēž mašīnas priekšējos sēdekļos un uz aizmugurējā sēdekļa ir redzami abu pūkainie mīluļi.

Foto: instagram/darta_danevica

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka Kaimiņš pavada laiku kopā ar Danevičas suņiem

Pirms kāda laika aktrise izšķīrās no aktiera Niklāva Kurpnieka, taču, kā norāda pati Dārta, šķiršanās iemesls nav bijis attiecības ar Kaimiņu.

"Artuss noteikti nebija šķiršanās iemesls. Mēs esam pazīstami kopš seniem laikiem, bijām kolēģi Nacionālajā teātrī, kā arī komunicējām suņu dēļ - gan viņa Borhess, gan mans Munks ir kurchāri.

[..] Vai starp mums kas veidosies un sanāks? Kas to lai zina. Artuss trīsdesmit četras dienas pavadīja pašizolācijā, un tikai dažas dienas pagājušas, kopš viņš no tās ir iznācis. Jāpajautā Artusam, vai viņš mani aicinās uz tikšanos tagad, kad ir ticis laukā," žurnālam "Ieva" norādīja Daneviča. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu