Dārta Daneviča atklāti par attiecībām ar Artusu Kaimiņu un to, ko gaida no otras pusītes (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par vienu no pēdējā laika "karstākajām" ziņām kļuva runas, ka Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš esot sācis romantiskas attiecības ar Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču. Izdevumam "Ieva" Daneviča nu paskaidroja, kas notiek un uz kurieni virzās abu attiecības. 

Pirms kāda laiciņa aktrise izšķīrās no aktiera Niklāva Kurpnieka, taču, kā norāda pati Dārta, šķiršanās iemesls nav bijis attiecības ar Kaimiņu.

"Artuss noteikti nebija šķiršanās iemesls. Mēs esam pazīstami kopš seniem laikiem, bijām kolēģi Nacionālajā teātrī, kā arī komunicējām suņu dēļ - gan viņa Borhess, gan mans Munks ir kurchāri.

[..] Vai starp mums kas veidosies un sanāks? Kas to lai zina. Artuss trīsdesmit četras dienas pavadīja pašizolācijā, un tikai dažas dienas pagājušas, kopš viņš no tās ir iznācis. Jāpajautā Artusam, vai viņš mani aicinās uz tikšanos tagad, kad ir ticis laukā," norādīja Daneviča. 

Tāpat viņa piebilda, ka katra neizdošanās attiecībās viņai radījusi bailes par nākamajām, tādēļ impulsīvo un straujo rīcību viņa vēlas nomainīt pret uzmanīgumu un piesardzību. 

"Sirds bijusi karsta un likusi darīt trakas lietas. Bet nu jūtos pieaugusi, neatkarīgāka. Man vairs nevajag blakus vīrieti kā balstu, pret kuru atslieties. Man vīrietis vajadzīgs tikai kā emocionāla, nevis fiziska, finansiāla vai citāda aizmugure. Varbūt tas ļaus uzrasties vīrietim, kurš spēj izturēt, ka sieviete stāv pati," izdevumam norādīja Dārta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

"Apollo" jau ziņoja, ka Kaimiņš pavada laiku kopā ar Danevičas suņiem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu