Slavenais bokseris Meivezers ir apņēmies veltīt cēlu žestu nogalinātā Floida ģimenei (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AFP / Scanpix

Leģendārais bokseris Floids Meivezers ir gatavs segt traģiski nogalinātā Džordža Floida bēru izdevumus, vēsta ESPN.

Amerikā plašus protestus ir izraisījusi Džordža Floid slepkavība, ko aizvadītajā nedēļā paveica likumsargs vārdā Dereks Šovens. Šobrīd arvien biežāk izskan izteikumi, protestanti par pašu Floidu jau ir aizmirsuši, tomēr boksa leģenda vēlas palīdzēt tieši mirušā vīrieša ģimenei.

"Viņš varbūt dusmosies uz mani, bet jā - viņš noteikti apmaksās bēres," Sarunā ar ESPN atklāja "Mayweather Promotions" izpilddirektors Leonards Ellerbe. Tāpat bijušā boksera pārstāvis skaidroja, ka Meivezers ir sazinājies ar Floida ģimeni un viņi ir piekrituši sportista piedāvājumam.

Meivezera pārstāvis izteicās, ka bokseris ar šāda veida rīcību ir nācis klajā arī citos gadījumos, tomēr uzsvēra, ka bokseris šo lēmumu nevēlēsies komentēt: "Floids ir darījis šādas lietas pēdējo 20 gadu laikā."

Pirms deviņiem gadiem Meivezers apmaksāja arī sava bijušā amata brāļa Dženaro Ernandesa, kurš 45 gadu vecumā mira pēc cīņas ar vēzi, bēres

Zīmīgi, ka Meivezers savu pirmo pasaules čempiona titulu izcīnīja 1998. gadā, uzveicot tieši Ernandesu.

Patlaban 43 gadus vecais bokseris ir noslēdzis karjeru, bet medijos ik pa laikam uzvirmo spekulācijas par viņa iespējamo atgriešanos ringā, galvenokārt, pret Konoru Makgregoru.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu