Krievijas mūziķe Jūlija Savičeva pastāsta par sāpīgo pieredzi ar spontāno abortu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Populārā Krievijas mūziķe Jūlija Savičeva pastāstīja par sāpīgo pieredzi ar spontāno abortu.  Dziedātāja ilgu laiku nav spējusi runāt par notikušo un vainojusi tajā sevi.

Savičeva atzina, ka, gaidot pirmo bērnu, viņa nedēļām ilgi bija prom no mājām. Mūziķei esot bijušas daudzas tūres un pārlidojumi. Nogurums no darba kļuvis hronisks un ārsti brīdināja Jūliju par to, ka tas kaitēs grūtniecībai, bet viņa nevienā neklausījās, tā rezultātā zaudējot mazuli.

"Līdz šim mēs atcerējāmies šo periodu ar šausmām un šermuļiem! Tajā brīdī nebija apmācītu cilvēku vai slimnīcu, kuras varētu man palīdzēt. Pēc kāda laika mēs atradām slimnīcu, kurā varēja man palīdzēt. 

Esmu ļoti pateicīga ārstiem par profesionalitāti un efektivitāti, ar kādu viņi varēja veikt operāciju, neiedziļinoties detaļās.

Nākamās trīs dienas es pavadīju slimnīcā, un pēc atgriešanās mājās visa ģimene vienkārši klusēja un, godīgi sakot, sarunās mēs joprojām ignorējam šo tēmu," intervijā atzina mūziķe. 

Pēc ilgiem mēģinājumiem Jūlijai un viņas vīram piedzima meitiņa. Meitas dēļ viņa uz laiku apturēja savu muzikālo karjeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юлия Савичева (@yuliasavicheva) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu