Gadu vecs bērns cietis dzērājšofera izraisītā avārijā. Iespējamais vainīgais mēģina pamest notikuma vietu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ziepniekkalna ielā, netālu no Dienvidu tilta nobrauktuves, kāds "Mercedes-Benz" vadītājs alkohola reibumā izraisīja smagu negadījumu, kurā cieta gadu vecs bērns. Kad negadījuma vietā jau atradās neatliekamo dienestu darbinieki, dzērājšoferis no notikuma vietas centās aizbēgt, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Avārija notikusi, jo apvidus auto vadītājs neapstājās pie regulējamas gājēju pārejas, bet ar savu spēkratu ietriecās priekšā stāvošā "Mini Cooper" markas auto, kurā atradās sieviete ar gadu vecu bērnu. Dzērājšoferis aizķēra arī nožogojumu un luksofora stabu, bet uz ietves tobrīd par laimi nebija cilvēku.

Pēc mirkļa negadījuma vietā ieradās mediķi, avārijas dienests un ceļu policisti. Bērnam tika konstatēta galvas trauma, un viņš tika nogādāts slimnīcā. Sieviete traumas negadījumā nav guvusi.

Kā vēsta raidījumā, No "Mercedes-Benz", ārā izkāpa divi vīrieši un kāda sieviete, kuri rokā turēja alus pudeles. Knapi turoties kājās, viņi steidza kaut kur apsēsties.

Sieviete "Degpunktā" sacīja, ka nezina, kurš avārijas brīdi bija pie stūres. Pati pasažiere bija vairāk nekā divu problēmu reibumā. Vienam no vīriešiem, kurš raidījumā sacīja, ka arī bija pasažieris, izelpā konstatētas vairāk nekā trīs promiles.

Otrs vīrietis, kurš acīmredzot bija spēkrata vadītājs sākotnēji nolēma paslēpties no videokameras objektīva un palika sēdēt auto aizmugures sēdeklī. Viņš uzvedās agresīvi un caur puspavērto logu vairākkārt mēģināja pārtraukt filmēšanu. Kādā brīdī viņš centās aizbēgt no negadījuma vietas.

Drīz negadījuma ieradās arī kriminālpolicijas izmeklētāji un eksperti, kuri šoferim notikuma vietā piedāvāja veikt alkohola koncentrāciju izelpā, taču viņš no tās kategoriski atteicās.

Kamēr avārijas vietā strādāja operatīvie dienesti, vīrietis sēdēja braucamrīkā un klausījās mūziku. Sarunā ar policistiem viņš apstiprināja, ka ir dzēris, bet nevarēja pateikt, cik daudz. Vīrietis apgalvoja, ka nav sēdies pie stūres.

Beigu beigās likumsargi noskaidroja vīrieša personību un pret viņu uzsākta krimināllieta. Apstiprinājās arī informācija, ka viņš bija sēdies alkohola reibumā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu