"Tu ku*es dēls!" Kobe Braients reiz trīs stundu garumā lādējies uz apskatnieku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēka uzbrucējs Čārlzs Bārklijs jau ilgus gadus ir basketbola apskatnieks raidījumā "Inside the NBA". Reiz viņš izteica kritiku arī par Kobi Braientu, kurš šādus izteikumus nevēlējās atstāt nesodītus.

Par notikušo Bārklijs stāstīja sarunā ar "247Sports". Bijušais uzbrucējs bija publiski kritizējis Braientu pēc tam, kad leģendārais aizsargs izslēgšanas spēles otrajā puslaikā guva tikai vienu punktu.

"Atceros, ka lieliskais Kobe Braients vienā mačā otrajā puslaikā neizdarīja metienus. Ja nemaldos viņš otrajā puslaikā izdarīja kopā vienu metienu no spēles. Es pēc spēles viņu publiski kritizēju. Es zināju, ka viņš mēģina pierādīt to, ka viņam nav reālas palīdzības un man tas nepatika. Līdz ar to pēc mača viņu kritizēju," atcerējās Bārklijs.

Pats Braients gan to publiski neatzina, bet teju katram apskatniekam bija redzams, ka aizsargs ar savu pasivitāti cenšas kaut ko pierādīt. Protams, Braients bija dzirdējis Bārklija kritiku un negrasījās to tā vienkārši atstāt.

"Kobe man sāka rakstīt īsziņas. Trīs stundas pēc kārtas. Es, protams, viņam atbildēju. Kobe mani apsaukāja visos iespējamajos vārdos: "Tu ku*ces dēls! Tu draņķis". Es smējos, kad šīs ziņas saņēmu. Es viņam atbildēju: "Pacel telefonu un piezvani man." Bet viņš turpināja rakstīt īsziņas. Kad satikāmies, par to pasmējāmies. Viņš man kopumā uzrakstīja kādas 20 līdz 25 īsziņas," stāstīja Bārklijs.

Spēle, par ko Braients izpelnījās Bārklija kritiku, bija 2006. gada izslēgšanas spēļu Rietumu konferences pirmā kārtas, kurā Braienta "Lakers" tikās ar Fīniksas "Suns", septītais mačs. Zīmīgi, ka šajā sezonā par labāko spēlētāju tika atzīts tieši "Suns" līderis Nešs, lai gan daudzi uzskatīja, ka balva pienācās Braientam. Losandželosas vienība vienā brīdī sērijā bija vadībā ar 3-1, bet pamanījās iekrāto pārsvaru izsēt un septītajā spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 90:121.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu