Video ⟩ Bijusī dzīvnieku aizstāve Baložos badā mērdējusi 20 kaķus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dzīvnieku aizstāvji policijai lūgs sākt krimināllietu par 20 kaķu tīšu nobadināšanu Baložos, vēstī raidījums "900 sekundes".

Raidījumam zināms, ka sieviete, kura bada nāvē pametusi 20 kaķus, pati darbojusies kā dzīvnieku aizstāve, dodot patvērumu uz ielas atrastiem dzīvniekiem.

Nu sieviete devusies strādāt uz citu pilsētu, bērnus atstājot pie vecvecākiem, bet kaķus ieslodzījusi dzīvoklī teju bez barības un ūdens. Kaķi tādos apstākļos dzīvojuši aptuveni divus mēnešus.

Kaķus atrada brīvprātīgā dzīvnieku aizstāve Svetlana. Viņa par situāciju uzzinājusi no vecmammas, kas aicinājusi viņu steidzami braukt palīgā novārtā pamestajiem dzīvniekiem.

"Es biju šausmās, es pēc tam divas dienas raudāju, jo man visu laiku acu priekšā bija, kā viņi stājās uz divām kājām un prasīja ēdienu," dzīvoklī redzēto atsauc atmiņā Svetlana.

Patversme "Ķepu-Ķepā" norāda, ka kaķu stāvoklis bijis kritisks un pirmajā vakarā mākušas šaubas, vai visi 20 kaķi izdzīvos. Pirmajā vakarā kaķi bija jāliek 6 stundas pie sistēmas.

Deviņu kaķu veselības stāvoklis ir labs un viņi atlabst patversmē "Ķepu-Ķepā". Vēl deviņiem ķepaiņiem stāvoklis ir smagāks un tie atrodas reanimācijā, bet divi - pagaidu mājās.

Video: "900 sekundes" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu