FOTO Pieņemt sevi tādu, kāda esi. Kasandras sadzīvošana ar dzimumzīmi, kas aizņem ceturtdaļu sejas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kasandra Noda.
Kasandra Noda. Foto: Facebook / Cassandra Naud

Kasandra Noda dzimusi 1992. gadā Kanādā. Jau piedzimstot sievietei uz sejas bijusi liela, tumša un smalkiem matiņiem klāta dzimumzīme. Mediķi Kasandras veecākiem atklājuši, ka, ja viņi mēģinās noņemt ādas veidojumu, iespējams, ka sievietei nāktos visu dzīvi pavadīt ar milzu rētu un šķielējot, kas kalpojis par pamudinājumu to atstāt. Par to, kā izvērtusies sievietes dzīve, vēsta portāls "Woman".

Šo ādas saslimšanu sauc par Bekera nēvusu un to reti kad ir iespējams likvidēt bez nopietnām komplikācijām un paliekošām veselības problēmām. Kasandras āda bijusi skarta arī tās dziļākajos slāņos, kas nozīmē, ka ķirurģiska iejaukšanās varētu būt ietekmējusi sievietes redzi uz visu atlikušo dzīvi.

Sieviete ir bijusi visai atklāta par savu dzīves pieredzi un savu sociālo tīklu profilos atklājusi, ka skolas laikā viņa ir piedzīvojusi neskaitāmus pazemojumus un ķengas. Pusaudzes vecumā Noda lūgusi saviem vecākiem aizvest viņu pie plastiskā ķirurga, kas atkārtojis to pašu, ko pirms daudziem gadiem bija dzirdējuši viņas vecāki. Galu galā sieviete izlēmusi, ka centīsies samierināties ar savu unikālo izskatu. 

Galu galā sieviete atklāj, ka dzimumzīme ir kļuvusi par viņas vizuālā tēla "odziņu". Sieviete vidusskolas laikā ir apzināti strādājusi pie pašapziņas celšanas, kas viņai palīdzējis piepildīt sapni - Kasandra pārvācās uz Losandželosas pilsētu ASV un kļuva par dejotāju. Viņa ir strādājusi ar tādiem pasaulslaveniem izpildītājiem kā Leona Luisa un grupu Maroon 5.

Sieviete interneta lietotājiem atzinusi, ka nu atstātu savu dzimumzīmi pat tad, ja viņai piedāvātu to noņemt bez jebkādām sekām.

Sieviete sākusi jaunu karjeru - viņa aktīvi filmējas dažādos kino projektos, tostarp populārajos "Netflix" seriālos "Dirka Džentlija Holistiskā Detektīvaģentūra" un "Sabrinas stindzinošie piedzīvojumi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu