"Ja ziņosi policijai, nogalināšu, ku*e!"" Jelgavā nežēlīgi piekauta sieviete, uzbrucējs vēl aizvien esot brīvībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Bez Tabu" sižeta

Jelgavā pirms aptuveni trim nedēļām Anna tika nežēlīgi piekauta. Sieviete vien ar grūtībām spēj piecelties un neredz ar kreiso aci. Liktenīgās dienas notikumus cietusī pastāsta raidījumam "Bez Tabu".

Uzbrucējs esot sēdējis par slepkavību, vīrietis nositis kādu uzņēmēju. "Viņš ir sodu izcietis, bet psihe tik un tā ir traumēta," raidījumam norāda Anna.

Sieviete ciemojusies pie sava drauga Jelgavā, kad viņš uz īsu brīdi atstājis viņu vienu, pie durvīm atskanējis zvans.

"Es atveru durvis, un uzreiz sitiens. Viņš mani aiz matiem ievilka istabā un sāka sist. Pa visu istabu es lidoju. Es vaicāju, kāpēc? Viņš nesarunājās, bet sasita pudeli un sita man. Te man ir rēta ap aci. Asinis sāka tecēt," notikušo atsauc atmiņā cietusī.

"Es nokritu, viņš turpināja mani sist. Iemeta stūrī. Pie loga. Es izlikos, ka esmu beigta, viss, manis nav. Viņš izkratīja visu no mugursomas. Man bija 18 eiro. Es redzēju, viņš paņēma šo naudu.

Viņš divas reizes man iesita pa mugurkaulu un teica: ja ziņosi policijai, nogalināšu, ku*e!"

Sieviete slimnīcā pavadījusi divas dienas, konstatēts smadzeņu satricinājums, tāpat viņa vairs neredz ar vienu aci un viņai ir traumētas divas ribas.

Anna uzrakstījusi iesniegumu policijā, uzsākts kriminālprocess, vīrietis aizturēts, taču drīz vien atbrīvots. Anna viņu personīgi nepazīst, taču esot kopīgi paziņas un iepriekš viņu redzējusi Jelgavā, vēstī raidījums.

Jelgavas Valsts policijas pārstāvis "Bez Tabu" skaidro, ka procesa virzītājs šoreiz izvēlējies drošības līdzekli, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Notiek izmeklēšana un apstākļu noskaidrošana.

"Ja ne es, tad kāds cits cilvēks cietīs. Es pat nezinu, kas ir izmeklētājs? Man teica, piezvanīs, bet jau trešā nedēļa, neviens nav zvanījis.

Viņš jau interesējas, kur es dzīvoju? Man jau bija zvans, ka mani ar sērskābi aplies, ja es turpināšu," raidījumam atklāj Anna.

Sieviete nedzīvo mājās, bet slēpjas citur, jo savā dzīvoklī baidās palikt. Policijas pārstāvis aicina rakstīt iesniegumu arī par saņemtajiem draudiem.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu