Aminata pēc "Amoralles" skandāla vairs nevēlas sadarboties ar zīmolu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dīvānkoncertā Aminata
Dīvānkoncertā Aminata Foto: TVNET

3. jūnijā publicētais un nu jau izdzēstais zīmola "Amoralle" video radījis ažiotāžu un neizpratni. Lai arī zīmola vadītāja Inese Ozola publiski ir atvainojusies un izklāstījusi, ka video nav nekāda sakara ar šobrīd notiekošo ASV, skandālā ierautās dāmas notikušo nav aizmirsušas.

Izdevumam "Privātā Dzīve" mūziķe Aminata neslēpa savu sašutumu par to, ka video publicēts pilnīgi nelaikā.

"Manuprāt, tas ir šausmīgi. Domāju, ka ar "Amoralle" vairs nesadarbošos un vairs nepiekritīšu piedalīties viņu akcijās. Mēs visas tikām iegāztas. Bijām parakstījušās uz konkrētu lietu, bet viss tika pavērsts citādi," izdevumam norādīja mūziķe. 

Viņa norādīja, ka neviena no dāmām, kura piedalījās Džona Lenona dziesmas "Imagine" izpildīšanā, netika brīdināta par to, ka video tiks publiskots tagad, ASV protestu laikā, nevis Covid-19 pandēmijā. 

"Es nepiekristu ne šāda video veidošanai, ne tā publicēšanai šajā laikā," skaidroja Aminata.

Atgādinām, ka zīmols 3. jūnijā publiskoja video, šķietami reaģējot uz pašreizējiem notikumiem ASV. Video raisīja sašutumu un neizpratni soctīklu lietotāju vidū, tāpēc zīmols ātri vien to izdzēsa, pēcāk nākot klajā ar paziņojumu. 

Paziņojumā tika teikts, ka "video pilnīgi noteikti nebija nekāds konteksts ar šā brīža sāpīgo situāciju [ASV]", lai gan apraksts pie tā liecināja par pretējo. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu