30 pašmāju slavenas dāmas vienojas iedvesmojošā video, taču sociālo tīklu lietotājiem par to ir savs viedoklis (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Zīmols "Amoralle" šajā pasaulei sarežģītajā laikā sociālajos tīklos dalījās ar iedvesmojošu video, kurā dziesmā vienojušās 30 pašmāju slavenības. Tiesa, spēcīgo vēstījumu nu aizēno uzjautrināšanās sociālajos tīklos.

Video pašmāju slavenības katra iedziedājušas gabaliņu no Džona Lenona ikoniskā skaņdarba "Imagine". 

Klipā redzamas tādas pašmāju slavenības kā Samanta Tīna, Olga Rajecka, Ilze Ķuzule Skrastiņa, Liene Greifāne, Dārta Daneviča un daudzas citas Latvijā slavenas dāmas no dažādām nozarēm un profesijām.

"Mēs esam sievietes. Tam ir nozīme. Mēs esam kopā. Mēs ticam cilvēcībai. Mēs ticam sievišķības, maiguma un sarunu spēkam. Mēs neatbalstām vardarbību, agresiju vai netaisnību. Mēs ticam vienlīdzībai, daudzveidībai un iekļautībai. Katrai dzīvei ir nozīme," teikts video aprakstā.

Pēc kritikas Sanda Dejus, kas arī redzama video, aizstāvējās, rakstot, ka klipam ir bijis vienkārši slikts laiks publicēšanai, jo savu gabaliņu viņa iedziedājusi aprīļa sākumā. 

Jāatzīmē, ka vēl nesen gandrīz identisku video izveidoja arī ārzemju slavenības, katra iedziedot gabaliņu no Lenona dziesmas, videoklipam piedzīvojot pamatīgu izgāšanos ar ļaužu apsmieklu. Tādēļ, kā norāda sociālo tīklu lietotāji, tā vietā, lai latvieši mācītos no citu kļūdām, esot uzkāpts uz tā paša grābekļa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amoralle (@amoralle) on

Un kamēr komentāros pie ieraksta cilvēki pauda aizkustinājumu par dziesmu, vietnē "Twitter" ļaudis metās iesmiet un pat veidot parodijas par redzēto. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu