Traģiski bojā gājušā Braienta sieva cer gūt vairāku simtu miljonu kompensāciju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vanesa un Kobe Braienti
Vanesa un Kobe Braienti Foto: AP/Scanpix

Leģendārā basketbolista Kobes Braienta sieva Vanesa uzsākusi tiesvedības procesu, kurā cer gūt kompensāciju vairāku simtu miljonu ASV dolāru vērtībā, vēsta "The Blast".

Vanesa par traģiski bojā gājušā vīra nāvi tiesājas ar helikopteru ražošanas kompāniju "Island Express Helicopters", kuras ražotajā lidaparātā leģendārais spēlētājs un vēl astoņas personas gāja bojā.

Minētā Helikopteru kompānija ir saistīta arī ar bojā gājušo pilotu Aju Zabojanu, kurš liktenīgajā dienā vadīja lidaparātu. 

Vanesas pārstāvji ziņojuši, ka bijušā basketbolista sieva tiesvedības procesā kompensācijās plāno iegūt vairākus simtus miljonus ASV dolāru.

Precīza summa gan vēl nav atklāta, bet tiek ziņots, ka ir aprēķināti Braienta nākotnes potenciālie ienākumi, kas arī ir mērāmi vairākos simtos miljonu.

Tiesas darbus Vanesa uzsākusi arī pret Losandželosas apgabala šerifa iecirkni. Basketbolista sieva norādījusi, ka vairāki Šerifa departamenta pārstāvji negadījuma dienā uzņēmuši fotogrāfijas ar dzīvību zaudējušajiem Kobi un viņa meitu Džiannu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu